Η «Daily Mail» αποκαλύπτει νέο ημερολόγιο της Καρολάιν: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» έγραφε για τον δολοφόνο της

Η «Daily Mail» αποκαλύπτει νέο ημερολόγιο της Καρολάιν: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» έγραφε για τον δολοφόνο της
Advertisement

H Daily Mail με δημοσίευμα της σήμερα επικαλείται ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της νεκρής Καρολάιν Κράους, το οποίο, σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Και εκεί η βρετανική εφημερίδα αναφέρει όσα γράφει η Καρολάιν από τον γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Και γίνεται ξεκάθαρο πια ότι ο γάμος τους δεν πήγαινε καλά.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της.

Advertisement

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να… αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο.

Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy».

Advertisement

Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία της ελληνικής λέξης«μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» εμφανίζεται να περιγράφει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα, ο οποίος έγινε την 11η Μάη και δολοφόνος της.

Άγνωστο πάντως είναι αν το ρεπορτάζ των Βρετανών μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν τις πληροφορίες για δεύτερο ημερολόγιο της Καρολάιν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: