Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του -«Γνωριστήκαμε από το Instagram, ήταν μια βαρετή συζήτηση»

Advertisement

Συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά».

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ρωτήθηκε, «αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε να επιλέξει είτε να πάει στην πρεμιέρα της είτε να βρεθεί σε ένα ματς του Πανιωνίου, πού θα πήγαινε….», η ίδια αποκρίθηκε;

Advertisement

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον κριτή του MasterChef.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος.

Advertisement

Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Στο ίδιο δίλημμα μετά από λίγο κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον ίδια να αναφέρει:

«Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: