«Βόμβα» Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά: «Έχω στα χέρια μου ολόκληρο διάλογο για τη Σούδα. Ε, δε γίνονται αυτά»

«Βόμβα» Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά: «Έχω στα χέρια μου ολόκληρο διάλογο για τη Σούδα. Ε, δε γίνονται αυτά»
Advertisement

Να γίνει έρευνα για την ύπαρξη τυχόν ηθικών αυτουργών στη δολοφονία των Γλυκών Νερών ζητεί ο Θανάσης Κατερινόπουλος, επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» του ΣΚΑΪ, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος ήταν μόνος του 100% αλλά μπορεί να υπάρχει πίσω «ουρά», κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί.

Advertisement

Επανέλαβε την πληροφορία ότι ένας από τους δύο ταξίδεψε τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά για ενοικίαση σπιτιού «με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου» γεγονός που όπως είπε δείχνει ότι «κάτι σοβαρό έβραζε».

«Κάτι που ‘’παίζει’’ αυτές τις ημέρες -και δεν θα ήθελα να παίζει και ανάθεμα την ώρα που το είπα, είναι ότι κάποιος από τους δυο είχε ταξιδέψει τον Απρίλη μήνα, μεσούντος του κορωνοϊού στα Χανιά γα να νοικιάσουν ένα σπίτι, με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου του. Ε, δεν γίνονται αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, o Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του γραπτά μηνύματα ενός εκ των δύο για μακροπρόθεσμη ενοικίαση σπιτιού, επισημαίνοντας πως αν κληθεί θα καταθέσει στη Δικαιοσύνη.

Advertisement

«Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω.

Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο το ενός εκ των δύο».

«Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορωνοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν;

Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα.

Advertisement

Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο κ. Κατερινόπουλος διερωτήθηκε εάν ο Αναγνωστόπουλος «εμπλέκεται σε άλλες ιστορίες μαζί με άλλους κτλ και αν η άμοιρη Καρολάιν έμαθε αυτές τις εμπλοκές». Επεσήμανε και την παράμετρο ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά.

«Μπορεί εκεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή. Μπορούμε να το αποκλείσουμε αυτό;», ανέφερε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: