“Να βγάλουμε και τα δικά σου στη φόρα Γιώργο” -Άφωνος ο Λιάγκας με την ατάκα της Ιγγλέζου [βίντεο]

“Να βγάλουμε και τα δικά σου στη φόρα Γιώργο” -Άφωνος ο Λιάγκας με την ατάκα της Ιγγλέζου [βίντεο]
Advertisement

Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε άφωνος με την ατάκα που πέταξε η Ασημίνα Ιγγλέζου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό”, όπου ήταν καλεσμένη, με αφορμή την προσωπική ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγγλέζου παρακολουθούσε τα όσα ακούγονταν και χαμογελούσε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να τη ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος που γελάει και την πρώην παίκτρια του Survivor να απαντάει ότι σχολιάζουν τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, ενώ για τα δικά τους δεν λένε τίποτα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ένιωσε αμηχανία με την ατάκα που του πέταξε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Ασημίνα Ιγγλέζου “γελάω, γιατί ακούω να σχολιάζετε έτσι για τους άλλους, αλλά σκέφτομαι και εσένα, που σε βλέπουμε καμιά φορά με καμία κυρία και… Τι μόνος σου; Να βγάλουμε και τα δικά σου τώρα…”, τον Γιώργο Λιάγκα, εμφανώς αμήχανος, ν’ απαντάει “εγώ μόνος μου είμαι. Με βλέπετε με καμιά κυρία εμένα; Εγώ με τα παιδιά μου. Δεν με βλέπετε γιατί δεν είμαι. Πάμε παρακάτω”.

Την ίδια αμηχανία ένιωσαν, τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να φωνάζει τον Βαγγέλη Περρή και να αλλάζει θέμα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: