Μην τολμήσεις να τα πειράξεις: Τα ζώδια που αν τα πληγώσεις, θα σε ισοπεδώσουν!

Μην τολμήσεις να τα πειράξεις: Τα ζώδια που αν τα πληγώσεις, θα σε ισοπεδώσουν!
Advertisement

5 ζώδια που αν τα πειράξεις, στενοχωρήσεις, πληγώσεις (εκείνα ή όσους αγαπούν), δε θα ησυχάσουν, εάν δε σε διαλύσουν!

Δεν θα το κάνουν από κακία, αλλά είτε το πιστεύεις είτε όχι, από τον πόνο και την πίκρα που τους προκάλεσες.

Κάνουν το θυμό τους πράξη και θέλουν όχι μόνο να ξεσπάσουν, αλλά και να επαναφέρουν την ισορροπία, διορθώνοντας την αδικία που βίωσαν.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ναι, ο θυμός του είναι διάσημος, όμως δεν έχει μπει στη λίστα για αυτόν τον λόγο. Στη λίστα μπήκε γιατί το ξέσπασμα του Κριού, είναι η πιο γνήσια και άμεση αντίδραση πληγωμένου συναισθήματος στο ζωδιακό.

Η ενστικτώδης αντίδρασή του δείχνει πόσο πολύ έχει ενοχληθεί, πληγωθεί και ζητά άμεση ικανοποίηση.

Και ναι, όσοι είστε Κριοί ή έχετε ωροσκόπο Κριό, ξέρουμε ότι και να φέρετε το σπίτι στο κεφάλι του άλλου με εσάς από κάτω, καθόλου δεν θα σας πειράξει. Αρκεί που ξεσπάσατε.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλώς τον και όλα τα σχετικά σιρόπια, μέχρι να πληγωθεί. Τότε γυρίζει ο διακόπτης, ενεργοποιείται η συναισθηματική μνήμη, οι άμυνες μετατρέπονται σε επίθεση και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Ξεκινάει να βαράει και όσες ρίξει και όσες φάει. Ναι, είναι επικίνδυνος και αδίστακτος όταν το θελήσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντας που τον έχεις πειράξει άσχημα και τον έχεις τραυματίσει συναισθηματικά ή διανοητικά, θα βγάλει τα νυχάκια του και θα σε κάνει να υποφέρεις.

Advertisement

Τα κακά νέα είναι ότι αρπάζει εύκολα και πολύ, χάνει τον έλεγχο και φτάνει στα άκρα.

Τα καλά νέα είναι ότι όταν ξεσπάσει, υπάρχει μια πιθανότητα να ηρεμήσει και ίσως κάποτε να σε συγχωρέσει. Μεταξύ μας, δεν αξίζει να τα βάλεις με Λέοντα. Μπορεί να γίνει πολύ κακός αν του στρίψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Του έχει βγει το όνομα αλλά έχει και τη χάρη ο άτιμος. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά όμως, ο Σκορπιός ποτέ δεν θα επιτεθεί αν δεν νιώσει ότι απειλείται, ή αν δεν δεχτεί πρώτος επίθεση.

Advertisement

Για την ακρίβεια είναι αρκετά φιλήσυχος. Το πρόβλημα προκύπτει όταν πληγωθεί και σπάσει κάτι μέσα του. Οκ, τότε τρέχεις μακριά, όσο πιο γρήγορα μπορείς και φωνάζεις και έναν εξορκιστή για ενισχύσεις.

Ε, δε γράφουμε τίποτα περισσότερο. Ό,τι θέλεις βάλει με το μυαλό σου και για να είσαι και σίγουρος, τριπλασίασέ το.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: