Μαζί στον Κορυδαλλό Αναγνωστόπουλος, βιτριολιστής της Μονής Πετράκη και «ArtFreak» -Εκεί και ο Μένιος Φουρθιώτης

Μαζί στον Κορυδαλλό Αναγνωστόπουλος, βιτριολιστής της Μονής Πετράκη και «ArtFreak» -Εκεί και ο Μένιος Φουρθιώτης
Advertisement

Το δρόμο για την ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί οπου κρατείται απο το Σαββατοκύριακο και ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη, αναμένεται να πάρει σήμερα ο 49χρονος Γιώργος Σαρματζόπουλος.

Ο ενορχηστρωτής και εκτελεστής της μεγάλης αρπαγής των τριών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης αναμένεται να οδηγηθεί μετά τις 12 στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Advertisement

Οι πληροφορίες λένε ότι αφού περάσει τα προβλεπόμενα τεστ Covid και οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας, στη συνέχεια θα περάσει απο συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελό του.

Η πτέρυγα V.I.P

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τη λεγόμενη και V.I.P, οδηγουνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας και προφίλ.

Και επειδή ειναι συνήθως άτομα γνωστά που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, τοποθετούνται στα συγκεκριμένα κελιά, έτσι ώστε να αποφεύγονται επιθέσεις και άγρια επεισόδια.

Advertisement

Τους τελευταιους δύο μήνες απο τον Μάιο μέχρι και σήμερα, το κατώφλι της ΣΤ’ εχουν περάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστοπουλος, ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη που επιτέθηκε στους επτά μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για την καθαίρεση του, Βασίλειος Κόμβος και σήμερα, ο ArtFreak (όπως ηταν το nick name του Σαρματζοπουλου στα social media), ο άρπαγας των Πικάσο, Μοντριάν και Κάτσα απο την Εθνικη Πικακοθήκη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: