Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο: «Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Δεν μου αρέσει να το κάνουν αυτό»

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο: «Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Δεν μου αρέσει να το κάνουν αυτό»
Advertisement

Έξαλλος ο γνωστός παρουσιαστής με τα όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με τις ερωτικές περπτύξεις στο Survivor. Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι έβγαλε τον 5χρονο γιο του live στις κάμερες.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε αρχικά: «Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας.

Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Advertisement

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ. Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του.

Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor».

Η Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη άποψη και όπώς απάντησε χαρακτηριστικά ήταν μια τηλεοπτική στιγμή που της άρεσε: «Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου άρεσε η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του.

Advertisement

Έλα μωρέ Γιώργο, ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με την οικογένεια του. Μη κάνεις κριτική. Εσύ θα αποφασίσεις για τα δικά σου παιδιά και τη δική σου οικογένεια».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: