Νεφροπαθής ξεπερνά όλα τα εμπόδια και κάνει τον γύρο του κόσμου με τη σύζυγό του και τον μικρό γιο τους [βίντεο]

Νεφροπαθής ξεπερνά όλα τα εμπόδια και κάνει τον γύρο του κόσμου με τη σύζυγό του και τον μικρό γιο τους [βίντεο]
Advertisement

Ένα νεαρό ζευγάρι δίνει ελπίδα σε όλους τους ασθενείς και αποφασίζει να ταξιδέψει σε 30 χώρες μέσα σε έναν χρόνο παρά τις αιμοκαθάρσεις.

Το ζευγάρι από την Πορτογαλία αποδεικνύει πως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ακόμα κι αν στον δρόμο σου υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο που μοιάζει αξεπέραστο.

Αν και ο Φιλίπ πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και πρέπει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα, βρήκε τον τρόπο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Advertisement

Να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο μαζί την σύζυγό του Καταρίνα και τον μόλις δύο ετών γιο τους. Στόχος τους να καταφέρουν να δουν 30 διαφορετικές χώρες μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

«Όταν άρχισα να μαθαίνω για την ασθένεια, την αιμοκάθαρση και τις θεραπείες σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είδα πολλούς ανθρώπους να μην κάνουν κάτι, να μην ταξιδεύουν, είδα πολλούς ανθρώπους να μην πηγαίνουν από τη μία πόλη στην άλλη,» λέει ο Φιλίπ σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα για τα μηνύματα υποστήριξης που λαμβάνει καθημερινά, αλλά και για το πώς καταφέρνει να πραγματοποιεί ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο ταξίδι έχοντας να αντιμετωπίσει τόσο την ασθένεια του Φιλίπ όσο και την φροντίδα ενός μικρού παιδιού.

Advertisement

Η Καταρίνα εξηγεί πως πούλησαν όλη τους την περιουσία προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν την μεγάλη αυτή εμπειρία με απώτερο σκοπό να δώσουν δύναμη και σε άλλους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους παρά τις δυσκολίες που φέρνει η μοίρα στον δρόμο τους.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: