Τέλος από την ΕΡΤ ο Δημοσθένης Καρμοίρης. -Το ακραία ρατσιστικό σχόλιο του που τους έκανε να τον διώξουν

Τέλος από την ΕΡΤ ο Δημοσθένης Καρμοίρης. -Το ακραία ρατσιστικό σχόλιο του που τους έκανε να τον διώξουν
Advertisement

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης απολύθηκε από την ΕΡΤ, μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για τον αντίπαλο του Παναγιώτη Γκιώνη.

Άστοχο σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ αναφορικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για ακόμη μία φορά, σήμερα, Τρίτη, το πρωί.

Advertisement

Οι γκάφες της ΕΡΤ ξεκίνησαν με την μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, ακολούθησε ανάλογη αστοχία με τον Γκιώνη και η ατάκα «τα θαλάσσωσε η Κορακάκη» από τον Δημοσθένη Καρμοίρη, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του αδελφού της.

Πρόκειται για το σχόλιο του ίδιου δημοσιογράφου, ο οποίος μίλησε για την ήττα του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την ήττα του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, ο Δημοσθένης Καρμοίρης θέλησε να αστειευτεί με τον αντίπαλο του Έλληνα αθλητή, λέγοντας αρχικά «οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ» και συνέχισε «όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;».

Advertisement

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την απόλυση του Δημοσθένη Καρμοίρη

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1» αναφέρει η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: