Κατερίνα Στανίση: Ο άγνωστος γάμος και ο άντρας που την «έκανε» να μην θέλει να κάνει παιδιά

Κατερίνα Στανίση: Ο άγνωστος γάμος και ο άντρας που την «έκανε» να μην θέλει να κάνει παιδιά
Advertisement

Η Κατερίνα Στανίση το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε πολλές δηλώσεις για προσωπικά της θέματα και βιώματα που δεν είχε ξανααναφέρει.

Η Κατερίνα Στανίση έχει αναφερθεί μεταξύ άλλων στην πιο ανατριχιαστική εμπειρία που είχε περί… βιασμών στα 15 της χρόνια.

Προσφάτως η τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που δεν ήρθαν ποτέ τα παιδιά στην ζωή της.

Advertisement

Πόσες φορές έχετε παντρευτεί;

Μία και τέρμα!

Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Το έχω αποκλείσει αυτό, εδώ και χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει λόγος.

Δεν σας λείπει η συντροφικότητα;

Καθόλου, γιατί έχω μείνει και πολύ μόνη μου και τα κατάφερα μια χαρά. Άλλωστε, το είδαμε το έργο και δεν μου πάνε ούτε ο γάμος ούτε η συντροφικότητα. Δεν έχω τύχη εκεί.

Advertisement

Το ότι δεν αποκτήσατε παιδιά ήταν θέμα τύχης ή δική σας επιλογής;

Μέχρι τα 40 το σκεφτόμουν. Μετά είδα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι η μητέρα που θα είμαι πάνω από το προσκεφάλι των παιδιών μου. Επίσης, ήθελα ο άνδρας που θα έχω να είναι ίδιος με εμένα. Όταν είδα ότι με τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε, με έκανε να μη θέλω να κάνω παιδιά.

Η Κατερίνα Στανίση στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες και πήρε θέση υπέρ της γυναίκας και του ρόλου της. Ακόμη ανέφερε σκηνικά από τα νυχτερινά μαγαζιά που δούλευε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: