Τα 4 ζώδια που κάνουν σχέσεις με ημερομηνία λήξης

Τα 4 ζώδια που κάνουν σχέσεις με ημερομηνία λήξης
Advertisement

Πόσο εύκολο είναι να έχει κανείς μια μακροχρόνια σχέση; Σε κάποιους τους αρέσει το φλερτ και οι σχέσεις που δεν έχουν μεγάλη διάρκεια, ενώ άλλοι επιθυμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην προσωπική τους ζωή.

Αυτό φυσικά, έχει να κάνει με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν είναι όλοι φανατικοί οπαδοί των μακροχρόνιων σχέσεων.

Η επιβίωση μιας ερωτικής σχέσης για μεγάλο διάστημα για κάποιους φαντάζει άπιαστο όνειρο και ουτοπικό.

Advertisement

Άλλοι τις ζηλεύουν και άλλοι τις θεωρούν mission imposible. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 4 ζώδια που δεν μένουν για πολύ καιρό σε μια σχέση και προτιμούν κάτι εφήμερο στη ζωή τους.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα κάνει μακροχρόνια σχέση μόνο όταν αποφασίσει να παντρευτεί. Μέχρι τότε θέλει να ζήσει ελεύθερο πουλί και να απολαμβάνει τις σύντομες και μικρές σχέσεις. Βασικά, δεν του αρέσει η ταμπέλα της σχέσης, νιώθει πως τον περιορίζει και του στερεί την ελευθερία του.

Ψάχνει συνεχώς για νέες εμπειρίες και συναισθήματα, γι’ αυτό και δεν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Του αρέσει πολύ το φλερτ και η επικοινωνία, οπότε να περιμένεις από αυτόν σχέση με σύντομη ημερομηνία λήξης.

Advertisement

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο είναι της ελευθερίας και της περιπέτειας. Οπότε η μακροχρόνια σχέση είναι εντελώς άκυρη με την ιδιοσυγκρασία του. Οι Τοξότες φημίζονται για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα τους και αυτό τους καθιστά γοητευτικούς.

Ενθουσιάζονται για την περιπλάνηση και για την γνωριμία νέων πραγμάτων και καταστάσεων. Δεν αντέχουν την ρουτίνα και τις μόνιμες καταστάσεις και γι αυτό αναζητούν συχνά κάτι ξένο και καινούριο.

Υδροχόος

O Yδροχόος είναι ερωτευμένος με την ελευθερία και την ανεξαρτησία και του φαίνεται δύσκολο να εγκατασταθεί σε κάτι μακροπρόθεσμα. Εάν όμως βρει το κατάλληλο πρόσωπο που του παρέχει ελευθερίες, τότε μπορεί να μείνει μαζί του για πάντα.

Advertisement

Κριός

Για τον Κριό, το καλύτερο μέρος μιας σχέσης είναι η έξαψη του ερωτικού κυνηγιού. Αυτό το ζώδιο αγαπά το πρώτο στάδιο ενός δεσμού και για αυτό προτιμά να μην κάνει μακροχρόνιες σχέσεις για να μην βαριέται.

Είναι ζώδιο της φωτιάς κι έχει κυβερνήτη τον Άρη, που σχετίζεται με το πάθος. Κάπως έτσι δικαιολογείται η περιπετειώδης φύση του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: