Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Σπύρος Φωκάς: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του για βοήθεια

Advertisement

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Σπύρος Φωκάς στο Λαϊκό Νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Ο ηθοποιός πριν από περίπου 2,5 μήνες άρχισε να αισθάνεται όλο και πιο καταβεβλημένος, κάτι που διαπίστωσε η σύντροφός του η οποία τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι τα αιμοπετάλιά του Σπύρου Φωκά ήταν πολύ πεσμένα. Αν και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έρθουν στα φυσιολογικά επίπεδα, εντούτοις δεν τα κατάφεραν.

Έτσι, οι θεράποντες ιατροί του ηθοποιού, με τη μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στην Αθήνα.

Advertisement

Σήμερα, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη στο instagram, η σύζυγος του ηθοποιού απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια καθώς η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη και χρειάζεται ένα κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών αλλά και έναν άνθρωπο για βοήθεια.

S O S για τον Σπυρο Φωκά Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν και του προσωπικού του φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Ο ηθοποιός με τους εμβληματικούς ρόλους σε Χολυγουντιανές παραγωγές είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.

Χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει την Λίλιαν. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας Όσο και αν προσπάθησαν μέχρι στιγμής, βοήθεια δεν δόθηκε από πουθενά Δημοσιεύω και το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του Λίλιαν 6974728543 και του Θοδωρή Σεργιαδη 697 9248768 .

Advertisement

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ιδιώτης η εταιρεία, θα προσφέρει μια αξιοπρεπή νοσηλεία στον ηθοποιό που τίμησε την Ελλάδα στον κόσμο” αναφέρει στην ανάρτησή της η Νανά Παλαιτσάκη.

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: