Το τέχνασμα του ΣΚΑΪ για να μην βρίζουν οι πολίτες στον αέρα

Advertisement

Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχθεί τις τελευταίες μέρες και οι ρεπόρτερ καθώς βρίσκονται στα μέτωπα και αναμεταδίδουν τα γεγονότα.

Τις τελευταίες μέρες ρεπόρτερ από όλα τα κανάλια έχουν ξεχυθεί στις περιοχές της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις φωτιές.

Και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετά απρόοπτα να λαμβάνουν χώρα on air. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που οι οργισμένοι πολίτες ξεσπούν ενάντια των δημοσιογράφων με υβριστικά σχόλια κατά των ίδιων αλλά και των σταθμών.

Advertisement

Ο ΣΚΑΪ μάλιστα αναγκάστηκε να “κόψει” πολίτη επειδή έβριζε κατά των καναλιών.

Με την επίθεση στους δημοσιογράφους του Open να είναι με διαφορά αυτό που ξεχωρίζει, ο ΣΚΑΪ θέλησε να προστατεύσει τους ρεπόρτερ του και την ίδια στιγμή να αποφύγει τις βρισιές σε ζωντανή σύνδεση από αγανακτισμένους ανθρώπους που τόσες μέρες βλέπουν την περιουσία τους να καίγεται.

Έτσι λοιπόν, πλέον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, νεαρούς ρεπόρτερ, οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά στο γυαλί, ενώ κανείς δεν κρατάει μικρόφωνο με το διακριτικό του σταθμού πάνω του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: