Αυτά είναι τα 5 αγύριστα κεφάλια του ζωδιακού -Άλλοι το όνομα και άλλοι τη χάρη

Advertisement

Ό,τι κι αν πεις στα παρακάτω ζώδια, με το καλό ή το άγριο, όποιο επιχείρημα κι αν τους παρουσιάσεις, εκείνα θα κάνουν του κεφαλιού τους και δε θα τους μεταπείσεις, είτε γιατί πιστεύουν ότι έχουν δίκιο είτε από αντίδραση!

Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα 5 ζώδια που όσο κι αν κοπανιέσαι, δε θα τους αλλάξεις γνώμη. Γι’ αυτό παραιτήσου με την πρώτη προσπάθεια, μη χάνεις άδικα τον χρόνο σου! Η σειρά, να ξέρεις, είναι τυχαία…

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Άνετα θα μπορούσε να βγει πρωταθλητής, καθώς είναι γνωστό ότι όταν ο Ταύρος μουλαρώσει και στυλώσει τα πόδια στο έδαφος, δεν τον κουνάς με τίποτα. Αυτό που πιστεύει ότι είναι το σωστό, αυτό θα κάνει.

Τσάμπα θα χαλάσεις το σάλιο σου, τσάμπα θα χτυπιέσαι, αφού ό,τι κι αν του πεις, όχι μόνο δε σε ακούει (είσαι μια ενοχλητική μύγα στο αφτί του), αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έκανε και λάθος…

ΚΡΙΟΣ

Για όλα φταίει η παρόρμησή του. Έχει πάρει φόρα ο Κριός και θα μπεις εσύ μπροστά να τον σταματήσεις με λογικά επιχειρήματα; Τρελός θα είσαι!

Advertisement

Ούτε καν θα γυρίσει να σε κοιτάξει, μη σου πω ότι θα σε πάρει παραμάζωμα, πόσο μάλλον να κάτσει να ακούσει ότι αυτό που πάει να κάνει είναι η μεγαλύτερη βλακεία ever και θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο. Ε και; Πρώτη φορά θα είναι; Έλα τώρα σε παρακαλώ..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν νομίζεις ότι μόνο ο Υδροχόος ή ο Κριός είναι οι αντιδραστικοί, γελιέσαι… Ο Τοξότης είναι το ίδιο, μη σου πω και χειρότερος από τους δύο. Εκτός αυτού, είναι και φωτεινός παντογνώστης.

Άρα, τι έχεις να αντιμετωπίσεις; Αντίδραση + Ξερολίαση! Είναι δυνατό με τέτοιο συνδυασμό να του αλλάξεις γνώμη; Με την καμία!

Advertisement

Θα κάνει αυτό που θέλει, μόνο και μόνο γιατί του είπες να μην το κάνει για να σου αποδείξει ότι εσύ είσαι λάθος! Άσε, ξέρει αυτός…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ανήκει στην κατηγορία του απόλυτου! Είναι ο κύριος «my way or no… way». Είτε θα γίνει το δικό του, δηλαδή, είτε δε θα γίνει τίποτα, ποτέ.

Άπαξ και του κάτσει κάτι στο κεφάλι, θα μαλλιάσει η γλώσσα σου, θα πεταχτούν τα μάτια σου έξω, αλλά δε θα τον μεταπείσεις.

Advertisement

Στανταράκι ότι θα σε μισήσει κιόλας, αν επιμείνεις παραπάνω, μπας και του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό που λέει ή κάνει είναι λάθος.

ΖΥΓΟΣ

Ιδού κι η έκπληξη που λέγαμε…. Ο Ζυγός, ο δίκαιος, ο ισορροπημένος και ο εξ ίσου ξεροκέφαλος. Και πίστεψέ μας, αν με τους άλλους καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι είναι χαμένο από την αρχή, με αυτόν το αντιλαμβάνεσαι στο τέλος.

Γιατί; Γιατί ούτε θα αντιδράσει, ούτε θα νευριάσει, ούτε καν θα σε κοιτάξει με μίσος, αν προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη… Θα συζητήσει μαζί του, θα σου χαμογελάσει, θα σου πει πόσο δίκιο έχεις και μετά… θα μάθεις ότι τελικά έκανε το δικό του! Τόσο απλά σε έχει… γειώσει!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: