Φρίκη στη Λαμία: «Δεν σε ακούει κανένας, εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες» -Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον βιασμό 19χρονης

Φρίκη στη Λαμία: «Δεν σε ακούει κανένας, εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες» -Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον βιασμό 19χρονης
Advertisement

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης από 53χρονο στη Φθιώτιδα, που φέρεται να έγινε, σύμφωνα με την καταγγελία, νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/08) μέσα στο αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, σε ερημική τοποθεσία στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με το «LamiaReport.gr», η 19χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου άνδρα, αφού όπως περιγράφει η νεαρή κοπέλα, ο κατηγορούμενος της έβαλε μαχαίρι στο λαιμό και την χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντας της ότι αν κάνει ότι της πει δεν θα πάθει τίποτα. «Δεν σε ακούει κανένας, εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», φέρεται να της είπε.

Advertisement

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Έπαθε βλάβη το αυτοκίνητο – Το χρονικό της υπόθεσης

Πληροφορίες των τοπικών Μέσων αναφέρουν ότι ο 53χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας… εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», φέρεται να της είπε ο 53χρονος, ο οποίος τη χτύπησε, μάλιστα, και στο πρόσωπο. Όταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Advertisement

Τότε της είπε ότι θα πάρουν την Αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε, όμως, τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην Αστυνομία κρυφά και να ενημερώσει για ότι έγινε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε το πρωί της Πέμπτη (12/08), θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (13/08) στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως.

Το ρεπορτάζ του «lamiareport.gr» λέει, μάλιστα, ότι στην έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρήκαν και τρεις ανοιγόμενους σουγιάδες, γι’ αυτό εκτός από το βιασμό κατηγορείται και για «περί όπλων».

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamiareport.gr» η καταγγελία έγινε από το φερόμενο θύμα το βράδυ της Τρίτης (10/08) και ο Λαμιώτης συνελήφθη αμέσως μετά.

Ο συνήγορος του 53χρονου Λαμιώτη, που κατηγορείται για βιασμό, Κωνσταντίνος Χαλδούπης είπε στο «lamiareport.gr»: «Ο εντολέας μου αρνείται ότι υπήρξε βιασμός. Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας. Ζητήσαμε και πήραμε προθεσμία ώστε να ενημερωθώ αναλυτικά για το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου και το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθούμε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως…».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: