Σοφία Καρβέλα: Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εξαρτήσεις – Η απίστευτη εξομολόγηση

Σοφία Καρβέλα: Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εξαρτήσεις – Η απίστευτη εξομολόγηση
Advertisement

Μια σειρά από φαινομενικά απλές αναρτήσεις, αλλά με πολύ βαθύτερο νόημα έκανε η Σοφία Καρβέλα, από την Αμερική όπου βρίσκεται.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά της έχοντας κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας που λατρεύει, έκανε μια σειρά από insta stories, όπου μίλησε για τον εαυτό της και τον τρόπο που προσπαθεί να γίνεται καλύτερος άνθρωπος, πολεμώντας με τους δαίμονές της.

Advertisement

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εξάρτηση από το αλκοόλ και σήμερα τονίζει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εξαρτήσεις. Και δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό στον εαυτό της.

«Σκεφτόμουν σήμερα το πρωί τι είδους εξαρτημένο άτομο είμαι. Και είναι σαν να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό στον εαυτό μου» τόνισε.

«Πλέον, είμαι εξαρτημένη από το να νιώθω όμορφα»

Ωστόσο, πλέον έχει επιλέξει να είναι εξαρτημένη από πράγματα που είναι καλά για τον εαυτό της και την υγεία της. Όπως η πρωινή γυμναστική, αφού όπως είδαμε, ξυπνάει από τις 5 το πρωί για να κάνει γιόγκα και στη συνέχεια απολαμβάνει το πρωινό της.

Advertisement

«Επιλέγοντας να είμαι εξαρτημένη από πράγματα που είναι καλά για εμένα, είμαι εξαρτημένη από το να νιώθω καλά» πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο της ίδιας αποκαλυπτικής διάθεσης, η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε ότι στο σπίτι της δεν έχει πλυντήριο πιάτων και έτσι όπως καθαρίζει τα πιάτα της μόνη της έτσι και στη ζωή της δεν έχει «εύκολες λύσεις», και πλέον έχει αποφασίσει να βλέπει τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά αλλά να εστιάζει σε όσα της κάνουν καλό.

Advertisement

Στο τέλος της εκ βαθέων εξομολόγησής της, η Σοφία Καρβέλα ανακοίνωσε ότι πηγαίνει να κάνει αίτηση για αμερικανικό διαβατήριο, τονίζοντας ότι είναι ελληνίδα στην καρδιά και στη συμπεριφορά, αλλά θα ήθελε να έχει διπλό διαβατήριο για πρακτικούς λόγους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: