Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο»

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο»
Advertisement

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Not” και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον κορονοϊό, στον εμβολιασμό, στις καταστροφικές πυρκαγιές και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Αναφερόμενος στις πυρκαγιές, υπογράμμισε «οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος.

Advertisement

Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη».

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν μπορεί να ακούει χαζομάρες ότι δεν υπάρχει κορονοϊός
Όσον αφορά τον κορονοϊό, ο Δημήτρης Σταρόβας επεσήμανε «ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες «δεν υπάρχει κορονοϊός».

Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία».

Advertisement

Σχετικά με τον εμβολιασμό, σημείωσε «έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».

Τέλος, για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε «οριστικά δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα. Νομίζω όμως πως θα γίνει τις επόμενες μέρες. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω βέβαιο και 100%».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: