Ελεονώρα Μελέτη: «Γύριζα σπίτι και ένιωθα μαυρισμένη. Δεν ήθελα να κουβαλάω όλο αυτό μέσα μου»

Advertisement

Για την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη του MEGA μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Η Ελεονώρα πρώτη φορά στο MEGA λοιπόν.

Όντως, πρώτη φορά. Στο παρελθόν είχα κάνει βέβαια κάποιες συζητήσεις. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος μιας ομάδας νέων συντελεστών που θα προσπαθήσει να βάλει το MEGA ξανά πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Advertisement

Γνωρίζω ότι είχες πρόταση από άλλα δύο κανάλια. Γιατί προτίμησες το MEGA;

Γιατί είναι το κανάλι με το οποίο συζητούσα από τις αρχές του περασμένου χειμώνα. Γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι πιο κοντά σε αυτό που είχα οραματιστεί σαν επόμενο βήμα. Υπήρχε ζεστό κλίμα και με τους ανθρώπους από τα άλλα κανάλια που επικοινώνησαν μαζί μου. Ειδικά σε μια περίπτωση, το κλίμα ήταν συγκινησιακό.

Τι είναι λοιπόν αυτό που είχες οραματιστεί;

Έχοντας περάσει από το 2014 σε εκπομπές «βαριάς» θεματολογίας, από το Hashtag μέχρι τα Μεσάνυχτα, συν το δελτίο ειδήσεων, είχα φορτιστεί πολύ συναισθηματικά – από το δημοψήφισμα μέχρι τον κορονοϊό.

Έφτανα στο σπίτι μου το βράδυ και ένιωθα μαυρισμένη. Ειδικά από τότε που απέκτησα το παιδί, δεν ήθελα να κουβαλάω όλο αυτό μέσα μου. Με επηρέαζε πολύ.

Advertisement

Από τη στιγμή που έχω υπηρετήσει από πολλά πόστα αυτή τη δουλειά, ήθελα να ξεκινήσω ξανά με κάτι πιο ανάλαφρο και ευχάριστο. Να αντιμετωπίζω την εργασία μου ως ένα μέσο διαφυγής από τη σκληρή πραγματικότητα και όχι ως μέσο βαθύτερης εισχώρησης σε αυτήν.

Είπαν ότι θα αναβιώσεις την Πρωινή Μελέτη ή ότι η νέα σου εκπομπή θα θυμίζει πολύ την αντίστοιχη που παρουσίαζες στον Alpha.

Το 2008 ξεκινήσαμε με την Πρωινή Μελέτη στο STAR την πολύ πρωινή εναλλακτική ζώνη. Ήμασταν η πρώτη lifestyle εκπομπή που μπήκαμε σε μια ζώνη αμιγώς ενημερωτική.

Advertisement

Ύστερα από πέντε χρόνια ο σταθμός αποφάσισε να καταργήσει αυτή τη ζώνη για οικονομικούς λόγους και έπειτα ξεκίνησαν να προβάλλονται αντίστοιχες εκπομπές την ίδια ώρα και σε άλλα κανάλια.

Τώρα επιστρέφω στα παλιά μου λημέρια, ουσιαστικά αντιγράφοντας τον εαυτό μου, αλλά με νέους συνεργάτες, σε νέο κανάλι και με νέα δεδομένα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: