Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη: «Μεγάλη προσοχή την επόμενη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια»

Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη: «Μεγάλη προσοχή την επόμενη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια»
Advertisement

Δύσκολη αναμένεται να είναι η εβδομάδα 16 – 22/8 για μερικά ζώδια, για τα περισσότερα όμως θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός: Το κλίμα παραμένει το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα. Η βελτίωση στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις γίνεται πιο αισθητή. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο σας βοηθά να έχετε άμεση επιτυχία σε διαχειρίσεις και διεκπεραιώσεις καθημερινών υποθέσεων.

Advertisement

Η καθημερινότητα βελτιώνεται αλλά η παρουσία του Άρη κάνει τη συμπεριφορά των άλλων πιο νευρική στον επαγγελματικό χώρο και εδώ πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις διαμάχες.

Ταύρος: Η συνέχεια του Αυγούστου κάνει αισθητή την αλλαγή του κλίματος, καθώς η κίνηση των πλανητών διευκολύνει την ομαλή λειτουργία των νευραλγικών τομέων της ζωής σας. Ακόμη και εσείς που λείπετε διακοπές, θα δείτε τη διαφορά στις συμπτώσεις της εβδομάδας.

Όσοι έχετε αναλάβει ένα έργο ή μια αποστολή φροντίστε να είστε συνεπείς στους κανόνες που συνεπάγεται η επιτυχία τους. Πάντως μπορείτε να περάσετε όμορφα αρκεί να ελιχθείτε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Στα ερωτικά σας φανείτε προνοητικοί!

Advertisement

Δίδυμοι: Ακόμα μια φορά καλείστε να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να γίνετε πιο επινοητικοί και πιο δραστήριοι. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία και παρά τις υποχρεώσεις που δεν σταματούν, σας δίνεται το περιθώριο μιας ψυχαγωγίας, κάποιων διακοπών ή μιας ανάπαυλας.

Ο Ερμής στην Παρθένο σημαίνει ότι αρχίζει μια νέα εποχή τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την επαγγελματική και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα. Προς το παρόν, απολαύστε συμπτώσεις και προσκλήσεις.

Καρκίνος: Οι μέρες αυτές ευαισθητοποιούν τον ψυχισμό σας, καθώς το δεύτερο μισό του Αυγούστου σας οδηγεί σε μια πολύ σημαντική πανσέληνο στην διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι όποιες θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στο φθινόπωρο που θα ακολουθήσει.

Advertisement

Ο Άρης διασχίζει το ζώδιο της Παρθένου παρασύροντας σας να κάνετε έξοδα. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις περιττές αγορές. Πάντως ο Ερμής σας βοηθά στην έκφραση και στην υλοποίηση των σχεδίων σας, όσον αφορά στην ενίσχυση της κοινωνικής σας εικόνας.

Λέων: Για εσάς αμέσως μετά τον δεκαπενταύγουστο υπάρχει μια άλλη ευχάριστη εβδομάδα. Μπορεί να είναι διασκέδαση, μπορεί να είναι πρόσκληση, ταξίδι ή ανακάλυψη ενός νέου σκοπού. Οι τομείς που θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις και στις κινήσεις σας είναι το συναίσθημα και τα οικονομικά.

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας καλεί να υποχωρήσετε σε απαιτήσεις ή σε αντιξοότητες που αφορούν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Το καλό θα συμπλεύσει με το δύσκολο σε συνεχή εναλλαγή. Μην χάνετε το κέφι και την αγάπη σας για την ζωή την ίδια. Χαρείτε την στιγμή που δεν επαναλαμβάνεται.

Advertisement

Παρθένος: Για εσάς που είστε οργανωμένοι και λογικοί, προσπαθήστε οι κινήσεις σας αυτή την εποχή να είναι σωστές και αποτελεσματικές. Παράλληλα δώστε περίοδο χάρητος στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και αποδεχτείτε προσκλήσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφα χωρίς κόστος και η εξυπνάδα σας θα βοηθήσει σε αυτό.

Ο Άρης στο ζώδιο σας εν τω μεταξύ, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για ενίσχυση της τύχης στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μην βιάζεστε όμως για να εισπράξετε τα αποτελέσματα του. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα και απολαύστε ουσιαστικές διακοπές.

Ζυγός: Η εβδομάδα αυτή έχει το δικό της ενδιαφέρον και ίσως είναι πιο έντονη σε συγκινήσεις και σε αιφνιδιασμούς πρόσκαιρων εμποδίων. Μπορείτε να απολαύσετε τις πρώτες και να καταρρίψετε εύκολα τα δεύτερα. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο όπως και κάποιοι άνθρωποι που θα αποδειχτούν χρήσιμοι για την κάλυψη των δικών σας αναγκών.

Advertisement

Στην ερωτική σας ζωή θα επικρατήσει αναβρασμός και καλό θα είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Ο Ερμής στην Παρθένο σας δίνει και λογική αλλά και διορατικότητα την ώρα που θα την χρειάζεστε. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας.

Σκορπιός: Σημαντικές για εσάς οι μέρες αυτές μετά τον δεκαπενταύγουστο ενώ βασικό ρόλο παίζουν οι κοινωνικές σας σχέσεις και για όσους εργάζεστε οι επαγγελματικές. Εντάσεις και δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν.

Γεγονότα θα διανθίσουν αυτή την εβδομάδα κυρίως από την πλευρά των άλλων. Ευνοείστε στις μετακινήσεις και στα ταξίδια που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Τα οικονομικά σας δεν είναι επαρκή αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν στην κάλυψη των αναγκών σας. Επιμεληθείτε κατάλληλα τις εμφανίσεις σας.

Advertisement

Τοξότης: Ο Ερμής στην Παρθένο ορίζει μια νέα εποχή για την καριέρα και η Αφροδίτη στον Ζυγό Λέοντα σας δίνουν ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ταξιδιωτικών ικανοποιήσεων και καινούργιων εντυπώσεων από μια σειρά μετακινήσεων που θα κάνετε στο δεύτερο μισό του φετινού Αυγούστου.

Όσοι αποτελέσετε εξαίρεση θα μπορείτε να πετύχετε ευκολότερα αυτό που θέλετε μέσα στο περιβάλλον που ζείτε και κινείστε. Η επιτυχία σας στον έρωτα θα τονίσει το εγώ σας και την θρυλική σας φιλαρέσκεια. Αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε μεγαλόστομες υποσχέσεις. Γίνετε τολμηροί στα εγχειρήματα σας.

Αιγόκερως: Συμπαθητικές οι μέρες για εσάς στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, όπου συνδυάζεται ο εφοδιασμός της χαράς στον έρωτα και η εξυπηρέτηση στις συναλλαγές και στις υλοποιήσεις των σχεδίων σας. Παρόλο που είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού πολλοί από εσάς έχετε κάποιες υποχρεώσεις.

Advertisement

Οι διακοπές είναι περιορισμένες κυρίως στους πιο φιλόδοξους από εσάς. Σε αυτό το μήνα οι εναλλαγές και οι εντάσεις συνεχίζονται και ίσως δοκιμαστείτε ακόμα μια φορά στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Ανοιχτείτε περισσότερο σε ανθρώπους που σας αγαπούν.

Υδροχόος: Συνεχίζετε να ευνοείστε στα αισθηματικά και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Μόνο που αυτή την φορά η συμπεριφορά των άλλων σας αιφνιδιάζει μέσα από τον αυθορμητισμό και την εκρηκτικότητα της. Αποφύγετε να διαφωνήσετε για απλά θέματα, γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους και ενισχύστε επίσης και την κοινωνική σας ζωή.

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα ενός οποιουδήποτε αιφνιδιασμού και καταπολεμήστε το φόβο που κυριαρχεί για το μέλλον μέσα από φήμες και απόψεις. Χαρείτε την επίδραση της γοητείας σας στους ανθρώπους.

Advertisement

Ιχθύες: Για εσάς τα πράγματα είναι ενδιαφέροντα και γενικότερα θετικά. Ο Ερμής και ο Άρης προχωρούν στην Παρθένο ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σας και σε κάθε είδους συναλλαγή και συνεργασία. Κάποιες επιδιώξεις σας ίσως φρεναριστούν σκόπιμα, αλλά αυτό θα είναι πρόσκαιρο, και δεν πρέπει να σας απογοητεύει.

Κάποιες κουβέντες τρίτων μπορεί να σας δυσαρεστήσουν, αποφύγετε να το κάνετε θέμα όμως. Επίσης μην στηρίζεστε στις περιγραφές άλλων για να επιλέξετε έναν προορισμό διακοπών και τέλος οργανώστε από τώρα τα μελλοντικά σας σχέδια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: