Διαζύγιο Κατσούλη – Καραβάτου: Η ημέρα που η Καραβάτου έκλαψε on air για το τέλος του γάμου της [βίντεο]

Διαζύγιο Κατσούλη – Καραβάτου: Η ημέρα που η Καραβάτου έκλαψε on air για το τέλος του γάμου της [βίντεο]
Advertisement

Την τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου είδαμε σήμερα, με την ανακοίνωση του διαζυγίου του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Στις αρχές Μαΐου, το κλίμα είχε φανεί ότι ήταν δύσκολο όταν ο Κατσούλης δεν άντεξε να ολοκληρώσει τη σεζόν στη Φωλιά των Κου Κου, και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Τότε είχε ισχυριστεί ότι φεύγει για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην ταινία που συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ίδιος είχε εξηγήσει ότι ο κύριος λόγος της αποχώρησής του από την εκπομπή είναι οι απαιτήσεις των γυρισμάτων για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Advertisement

Είχε δηλώσει ο Κρατερός Κατσούλης:

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά.

Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Advertisement

Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».

Τα δάκρυα της Καραβάτου

Παίρνοντας τον λόγο η Καραβάτου, με δάκρυα στα μάτια είχε πει:

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα 7 χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται».

Advertisement

Τα δάκρυα της Καραβάτου σε αυτή την τελευταία κοινή συνύπαρξη με τον Κατσούλη προμήνυαν την κακή εξέλιξη που αποκαλύφθηκε σήμερα. Δεν έκλαιγε επειδή ο σύζυγός της έφευγε από την εκπομπή, αλλά γιατί αυτή ήταν η τελευταία φορά που οι δυο τους εμφανίζονταν ως ζευγάρι, αφού είχαν ήδη πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Στο οριστικό φινάλε της σεζόν, η Καραβάτου είχε πει επίσης ότι πέρασε πολύ άσχημα και έκλαψε πολύ αυτό τον χρόνο, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί. Προφανώς η εξήγηση ήταν το διαζύγιο

Η εξομολόγηση και οι σπόντες της Κατερίνας Καραβάτου στο φινάλε

«Δεν χρειάζεται καθόλου περίεργα. Δεν χρειάζεται να με κοιτάτε περίεργα και με αγωνία γιατί εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τιμά τους εργοδότες του, τιμά τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Advertisement

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα.

Μέρος της κρητικής μου καταγωγής μου έχει δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αυτήν την καλώς εννοούμενη περηφάνια. Λέει μια μαντινάδα ”Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις”. Εγώ πιστεύω ότι η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα, οι καλοί τρόποι, δεν είναι αδυναμία, είναι υποχρέωση.

Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες -τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη, πολλές φορές χαρούμενη και πολύ πλούσια σε μαθήματα σε όλους τους τομείς.

Advertisement

Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν. Ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω γι’ αυτό. Πένθησα. Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, διαβάζοντας ένα απόσπασμα το βιβλίο «Να σου πω μια ιστορία», η Κατερίνα Καραβάτου είπε τα εξής για το αίσθημα του θυμού:

«Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι ως η Κατερίνα που γνωρίζετε για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της «Φωλιάς των Κου Κου”. Και ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τα πλεονεκτήματα του να μη θυμώνουμε».

Advertisement

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μένα, που δεν με υπερασπίστηκα όπως θα έπρεπε και θέλω να συγχωρέσω όσο πιο γρήγορα μπορώ όλους τους ανθρώπους που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε για να μπορέσω να συνεχίσω μπροστά».

«Κατέληξα σε αυτό που ήξερα πάρα πολύ καιρό και ήταν εδώ μπροστά μου. Ξέρετε ποιο ήταν αυτό; Ότι είναι σίγουρο πως το χειρότερο από το να φας ένα μήλο και να βρεις ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο και να βρεις μισό σκουλήκι μέσα», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: