Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστέφει δυναμικά στον Alpha – Τι της εύχεστε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Advertisement

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τα άτομα που είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Alpha από νωρίς και θα μείνει στο τιμόνι της ενημέρωσης.

Με την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, αν τελικά ευοδωθει η συνεργασία με το κανάλι, αναμένονται σημαντικές αλλαγές στον προγραμματισμό του σταθμού, τόσο στην πρωινή όσο και στην μεσημεριανή ζώνη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι και ήταν από τα πρώτα πρόσωπα του Alpha που γνωρίζαμε από την προηγούμενη σεζόν ότι θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη χρονιά με το T Live, επιστρέφει τον Σεπτέμβρη σε νέα ώρα.

Advertisement

Η Τατιάνα περνά σε μια… καυτή ζώνη, θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές καθημερινά στις 14:50 και θα τους κρατά συντροφιά έως τις 16:30.

Παρότι υπήρχαν αρχικά σκέψεις από το κανάλι το T Live να ολοκληρώνεται στις 17:00, αυτό εγκαταλήφθηκε σχεδόν αμέσως. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε από όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας και για λόγους που θα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητοι, η ίδια επιλέγει να μην βρίσκεται ποτέ απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Έτσι λοιπόν, από το φθινόπωρο, η Τατιάνα Στεφανίδου και το «T-Live» επιστρέφουν με πλούσια ενημερωτική θεματολογία καθημερινά στις 14:50. Σε μια άκρως ανταγωνιστική ώρα απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά, την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ελένη Μενεγάκη. Μια τηλεοπτική μάχη στην οποία λίγοι έχουν το θάρρος να πάρουν μέρος.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι το T Live κινήθηκε σε συνεχή ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης την περασμένη σεζόν και ολοκληρώθηκε με πολύ υψηλά ποσοστά, απόρροια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων που έφερε στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Υπό διαμόρφωση βρίσκεται η μεσημεριανή ζώνη πριν από την έναρξη της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, εκεί που θα τοποθετηθούν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και η νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: