«Σας ζητώ συγγνώμη, ζορίζομαι πολύ»: Κατάθεση ψυχής από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Σας ζητώ συγγνώμη, ζορίζομαι πολύ»: Κατάθεση ψυχής από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Advertisement

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απέχει από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η ηθοποιός δεν ποστάρει φωτογραφίες και δεν κάνει αναρτήσεις όπως παλαιότερα.

Για το γεγονός αυτό θέλησε να απολογηθεί στους διαδικτυακούς φίλους της. Εμφανώς επηρεασμένη αλλά και απογοητευμένη από τις εξελίξεις στη χώρα, ζήτησε συγγνώμη που έχει «εξαφανιστεί» και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ.

Advertisement

Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν… Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε.

Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό.

Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: