Flashback: H θεά Βίκυ Κουλιανού γυμνή σε εξώφυλλο περιοδικού, πριν από 28 χρόνια [εικόνες]

Flashback: H θεά Βίκυ Κουλιανού γυμνή σε εξώφυλλο περιοδικού, πριν από 28 χρόνια [εικόνες]
Advertisement

H Βίκυ Κουλιανού έχει ένα κεφάλαιο με το όνομά της στη βίβλο της μόδας στην Ελλάδα. Είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodels που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική σκηνή του μόντελινγκ και παραμένει εντυπωσιακή μέχρι σήμερα.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη σε ένα λεωφορείο όταν η Βίκυ Κουλιανού ήταν 16 χρονών και αμέσως διέκρινε την δύναμη του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της.

Μερικά casting και ταξίδια αργότερα, η ίδια ήταν από τα top models που μεσουράνησαν την δεκαετία του ’90 στην Ελλάδα και μία από τις λίγες Ελληνίδες με σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό.

Advertisement

Η Βίκυ Κουλιανού έχει βαδίσει σε διεθνείς πασαρέλες, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές δίπλα σε καταξιωμένους σχεδιαστές, Ελληνες και ξένους.

Μεταξύ άλλων περπάτησε στα catwalks των οίκων Ferre, Valentino, Versace, Dior, Yves Saint Laurent,Emanuel Ungaro και Armani, και μοιράζεται αρκετά συχνά στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο.

«Η λέξη μόδα για εμένα είναι η μισή μου ζωή. Κάθε φορά που ακούω αυτή τη λέξη, μου θυμίζει πόσο αγάπησα και αγαπώ αυτή τη δουλειά» έχει σημειώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Advertisement

Εμείς εντοπίσαμε στο Ιnstagram ένα εξώφυλλο που είχε κάνει για λογαριασμό του περιοδικού MAX, όπου η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει εντελώς γυμνή κρατώντας μια κόκκινη πετσέτα.

Η Βικυ Κουλιανού φωτογραφήθηκε για το περιοδικό MAX τον Αύγουστο του 1993 και παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο φωτογραφίες της που είχε μέσα το περιοδικό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: