Νόμιζαν πως ο κρεμασμένος άντρας στο λούνα παρκ έκανε επίδειξη μέχρι που έπεσε και σκοτώθηκε [βίντεο]

Νόμιζαν πως ο κρεμασμένος άντρας στο λούνα παρκ έκανε επίδειξη μέχρι που έπεσε και σκοτώθηκε [βίντεο]
Advertisement

Αβοήθητος έχασε τη ζωή του ένας 32χρονος άνδρας στο λούνα παρκ Laggon στη Γιούτα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε κρεμαστεί από μπάρα ασφαλείας σε «μύλο» Sky Ride.

Ο άνδρας θα μπορούσε να έχει σωθεί, καθώς πλήθος κόσμου τον παρακολουθούσε, όμως νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιου είδους κόλπο.

Συγκεκριμένα, μία παρκαδόρος έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και τραβούσε βίντεο το συμβάν, μόνο που δεν κατάλαβε ότι ο 32χρονος δεν είχε κάποιου είδους εξάρτηση, ούτε ήταν από κάπου δεμένος.

Advertisement

Η κατάληξη ήταν τραγική, καθώς ο άνδρας έπεσε από τα 50 μέτρα ύψος και έχασε τη ζωή του.

Η Lucy Grace Astilla κατέγραψε το τραγικό περιστατικό και ανέφερε στην Gephardt Daily of Utah: «Νόμιζα ότι ήταν κάποιο κόλπο… Ή ότι πρόκειται για κάποιο γυμναστή που έκανε προπόνηση στο American Ninja Warrior, αλλά μετά παρατήρησα ότι δεν είχε εξοπλισμό που θα τον έσωζε από πτώση».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα»

Η Lucy Grace Astilla με το σύζυγό της πήγαν στον χειριστή και φώναξαν: «Σταμάτα, σε παρακαλώ τη διαδρομή. Κάποιος κρέμεται» και εκείνη την ώρα άκουσαν ουρλιαχτά από τους ανθρώπους.

«Νομίζαμε πως ήταν επειδή είδαν τον άντρα να κρέμεται, αλλά ήταν γιατί… είχε πέσει. Τα ουρλιαχτά ήταν επειδή ο άντρας έπεσε». Όταν έφτασαν στο σημείο, είχε μαζευτεί το πλήθος και οι άνθρωποι κάλεσαν το 911, αλλά «όλα έγιναν τόσο γρήγορα» είπε η Lucy Grace Astilla.

Advertisement

«Από τότε, δεν μπορώ να κοιμηθώ, εξακολουθώ να έχω μια τραυματική εμπειρία» ανέφερε.

Τόσο η αστυνομία όσο και ο εκπρόσωπος του Lagoon υποστηρίζουν πως υπήρξε βλάβη και η έρευνα συνεχίζεται ενώ η Lucy Grace Astilla, η οποία ανέφερε πως έχει χάσει τον ύπνο της, αναρωτιέται αν υπήρχε περίπτωση να σωθεί ο άντρας, από τη στιγμή που δεν είχε κανέναν δίπλα του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: