Καμίλα Τζόρτζι: Η νέα βασίλισσα του Canadian Open θέλει να «εκθρονίσει» τη Σαράποβα [εικόνες]

Καμίλα Τζόρτζι: Η νέα βασίλισσα του Canadian Open θέλει να «εκθρονίσει» τη Σαράποβα [εικόνες]
Advertisement

Η 30χρονη Ιταλίδα μετά την κατάκτηση του Canada Masters, απέδειξε πως εκτός απο την πιο σέξι παρουσία στα κορτ, αποτελεί και μια σπουδαία τενίστρια.

Η Ιταλίδα νίκησε στον τελικό του Masters του Καναδά την Πλίσκοβα και πέτυχε την πιο σημαντική νίκη της τενιστικής καριέρας της.

Η Τζόρτζι μέχρι σήμερα σε 1.000άρι τουρνουά δεν είχε πάει ποτέ πιο μακριά από τα προημιτελικά αλλά τώρα λύγισε την αντίπαλό της Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο 6) με 2-0 σετ (6-3, 7-5) με 2-0, στον τελικό αγώνα του μονού αγωνίσματος της διεθνούς διοργάνωσης αντισφαίρισης γυναικών σε ανοικτή πλαστική επιφάνεια και κατέκτησε τον τίτλο.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί, πως το 2006 έκανε το ντεμπούτο της στο ανώτερο διεθνές τουρνουά του ITF Women’s Circuit, ενώ τρία χρόνια αργότερα κατέκτησε και τον πρώτο ITF τίτλο. Στο παλμαρέ της διαθέτει ακόμη και συμμετοχές στο US Open και στο main draw του Wimbledon!

Ταυτόχρονα βέβαια η 30χρονη τενίστρια έρχεται πρώτη στην καρδιά του αντρικού κοινού, καθώς συνδυάζει την αντισφαίριση με το μόντελινγκ, διαθέτοντας στο Instagram 471.000 ακολούθους.

Ο αδερφός της Αμαντέους μάλιστα, πρώην ποδοσφαιριστής, ασχολείται κι εκείνος με τη μόδα ως ιδιοκτήτης της φίρμας ρούχων Giomil.

Advertisement

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: