Πέτρος Ιμβριος: «Ολες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί»

Πέτρος Ιμβριος: «Ολες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί»
Advertisement

Ο Πέτρος Ιμβριος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μεταξύ άλλων πήρε θέση για τις φωτιές, το κίνημα #metoo, τον εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητά του.

Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε δημόσια για όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα.

«Αν έβρισκα κάποιον ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε ο Πέτρος Ιμβριος.

Advertisement

Αναφερόμενος στο κίνημα #metoo τόνισε «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα.

Εγώ πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή, Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;».

Τέλος αναφερόμενος στο εμβόλιο, το οποίο πολύς κόσμος φοβάται ακόμα να το κάνει, αλλά και για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με ό,τι αυτή συνεπάγεται, σχολίασε:

Advertisement

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου. Δεν σου κρύβω ότι είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα.

Τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα… Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;», αναρωτήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: