Νέα «Βόμβα» για Γλυκά Νερά: Δικαιώνεται η Νικολούλη – Αυτόν «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ για συνεργό του συζυγοκτόνου

Νέα «Βόμβα» για Γλυκά Νερά: Δικαιώνεται η Νικολούλη – Αυτόν «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ για συνεργό του συζυγοκτόνου
Advertisement

«Βόμβα» πέφτει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την Αστυνομία να εξετάζει σοβαρά αυτή την περίπτωση.

Η νέα αυτή πίστα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε από τις καταθέσεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου, δεχόταν σε όλη την αρχική φάση της έρευνας και πριν ομολογήσει ο δράστης, απειλητικά τηλεφωνήματα.

Advertisement

Η Αστυνομία ερευνά λοιπόν αν αυτός που έκανε τα τηλεφωνήματα και έλεγε στην ψυχολόγο ότι «θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει», ήταν ο ίδιος ο πιλότος ή κάποιος συνεργός του.

Τα τηλεφωνήματα έγιναν την περίοδο που έγινε γνωστό ότι η ψυχολόγος είχε κληθεί από την Ασφάλεια να καταθέσει.

Έγιναν από άγνωστο αριθμό και πίσω από την γραμμή βρισκόταν ένας άνδρας. Πρόθεσή του ήταν εμφανώς να μην αποκαλύψει η κ. Μυλωνοπούλου, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της η Κάρολαϊν.

Advertisement

Η υπόθεση γίνεται πιο σκοτεινή καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα OnTime στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα και συγγενικά πρόσωπα του δράστη της δολοφονίας και μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος μάλιστα εκλήθη 3 φορές να καταθέσει.

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι αν στην υπόθεση υπήρξε συνεργός όχι κατά την τέλεση του εγκλήματος αλλά μετά, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: