Ελένη Μενεγάκη: Η 1η καλεσμένη στη πρεμιέρα της εκπομπής και το μοναδικό πρόσωπο που ήξερε ότι θα είναι εκεί

Ελένη Μενεγάκη: Η 1η καλεσμένη στη πρεμιέρα της εκπομπής και το μοναδικό πρόσωπο που ήξερε ότι θα είναι εκεί
Advertisement

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega, από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια στη συνάντησή της με τους δημοσιογράφους στον Βοτανικό Κήπο, δίνοντας τέλος στη φημολογία που ήθελε την «Ελένη» να ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Για ποιο λόγο η Ελένη Μενεγάκη ξεκινάει τη συγκεκριμένη ημερομηνία

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, γι’ αυτό άλλωστε ετοιμάζει την επιστροφή της την ίδια ημέρα, ημερομηνία που σίγουρα αστρολογικά θα έχει καλούς οιωνούς, δεδομένου πως παρακολουθεί τα ζώδια.

Advertisement

Φορώντας ένα σκούρο μπλε wrap φόρεμα και χαμηλά σανδάλια, η Ελένη και η νέα της ομάδα, αποτελούμενη από τον Σάββα Πούμπουρα, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Γιάννη Μούτσο, συναντήθηκαν με δημοσιογράφους από πολλά Μέσα, συνομίλησαν μαζί τους κι έκαναν αποκαλύψεις.

Από την ομάδα απουσίαζε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η εκπομπή στο Mega θα ξεκινάει στις 13.50 αντί για τη 13.00 και αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί την παρουσιάστρια, όπως κάποιοι πίστευαν. «Σίγα, τι είναι τρία τέταρτα μετά;» απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Advertisement

Ποια θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ποδαρικό στην «Ελένη» θα κάνει η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία βρισκόταν στο πλευρό της και την τελευταία ημέρα της στον Alpha.

«Ξεκουράστηκα και ξεκινάω με όρεξη» επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στους συνεργάτες της, σημείωσε πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώριζε ότι θα είναι μαζί της, όμως, στην πρώτη τους συνάντηση δε μίλησαν για τα επαγγελματικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: