Τα 4 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Σεπτέμβριο

Τα 4 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Σεπτέμβριο
Advertisement

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι.

Ο Σεπτέμβριος, για σένα υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Advertisement

Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι ούτως ή άλλως μια ευνοϊκή θέση για τους γεννημένους στο ζώδιο του Ταύρου, ωστόσο, όταν περάσει στον Σκορπιό (10/9), θα δεις πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Κι αυτό γιατί για σένα θα «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα, τις σχέσεις και τις γνωριμίες. Θα σου δώσει μεγάλη ώθηση στο να βρεις έναν άνθρωπο, όχι απλά για να περάσεις την ώρα σου, αλλά για να κάνεις σχέση και να το δείτε και οι δυο πιο σοβαρά το πράγμα.

Advertisement

Ευνοείσαι αρκετά από την Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 7/9 στην Παρθένο και ποιος ξέρει; Ίσως τις επόμενες μέρες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι για σένα ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας κι αυτό γιατί η Νέα Σελήνη στις 7/9 γίνεται στο ζώδιό σου, ενώ και η Πανσέληνος στις 21/9 γίνεται απέναντί σου, στους Ιχθύς.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει στον έβδομο οίκο σου, που έχει να κάνει με τον έρωτα και τις σχέσεις, όχι τα απλά φλερτ. Ετοιμάσου να ζήσεις έναν ευχάριστο μήνα, γεμάτο ρομαντισμό και νέες γνωριμίες.

Advertisement

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περνάς απαρατήρητος/η και πως όλα τα βλέμματα θα στρέφονται με ευκολία πάνω σου. Εκμεταλλεύσου τις καλές, για σένα, συνθήκες για να γνωρίσεις ένα πιθανό νέο ταίρι που θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οι ελεύθεροι Ζυγοί μέσα στον Σεπτέμβριο, θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν αρκετές νέες περιπέτειες.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο ζώδιό τους και θα τους δίνει τα «δώρα» της, αλλά ακόμα και όταν θα περάσει στον Σκορπιό, θα τους ανταμείψει και με σεξ, αλλά και με λεφτά.

Advertisement

Ωστόσο, ο Ζυγός θα έχει και τον Ήλιο να «φωτίζει» τον πρώτο οίκο του προς το τέλος του μήνα, οπότε θα είναι… ακαταμάχητος και θα λάμψει, ενώ με τον Άρη, επίσης στο ζώδιό του, από τις 15/9, θα διεκδικήσει και θα φλερτάρει ασύστολα.

Θα του δοθούν αρκετές ευκαιρίες να κάνει καινούργιες γνωριμίες και μέσα από αυτές να κάνει μια σοβαρή σχέση και να ερωτευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός με το που θα πατήσει το πόδι της η Αφροδίτη στο ζώδιό του, θα κάνει… πάρτι! Γιατί η θεά του έρωτα δεν φέρνει μόνο αγάπη και ρομαντισμό, αλλά φέρνει και λεφτά!

Advertisement

Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το χρήμα για τον Σκορπιό. Τρελαίνεται για σεξ και για πάθος, αλλά τον ίδιο πόθο έχει και για το χρήμα.

Η Πανσέληνος στις 21/9 γίνεται στους Ιχθύς, δηλαδή στον πέμπτο οίκο των Σκορπιών και αυτό το γεγονός από μόνο του υπόσχεται ατελείωτο φλερτ, γνωριμίες και νέα ειδύλλια που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις.

Χαράς Ευαγγέλια λοιπόν για τους Σκορπιούς που θα δουν το χειλάκι τους να γελάει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: