«Η υγεία του θα βελτιωθεί…» -Τι αποκαλύπτει για τον Σουμάχερ ο φίλος του Ζαν Τοντ

Advertisement

Η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ «θα βελτιωθεί αργά και σίγουρα» σύμφωνα με τον στενό του φίλο Ζαν Τοντ, σε μια σπάνια ενημέρωση για την υγεία του θρύλου της F1.

Ο 52χρονος οδηγός υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι το 2013 και έκτοτε έχει περάσει τη ζωή του μακριά από το κοινό, κάνοντας θεραπείες για την αποκατάστασή του.

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ επέζησε του ατυχήματος, αλλά με συνέπειες»

Ο Τοντ, πρόεδρος του αγωνιστικού σώματος της FIA, o oποίος ήταν team principal της Ferrari για πολλά χρόνια (τα πέντε από τα επτά πρωταθλήματά του ο Σουμάχερ τα πήρε με τη Ferrari υπό την ηγεσία του Ζαν Τοντ), είπε ότι έβλεπε τακτικά τον Γερμανό πρωταθλητή μετά το ατύχημα.

Advertisement

Όπως δήλωσε στην Bild: «Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Είναι μια υπέροχη γυναίκα και επικεφαλής της οικογένειας. Δεν το περίμενε αυτό.

Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή. Αλλά τα πάει πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται. Χάρη στο έργο των γιατρών του και τη συνεργασία της Κορίνας, η οποία ήθελε να ζήσει ο σύζυγός της, ο Μίκαελ επέζησε, αλλά με συνέπειες».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: