Ελλαδάρα για πάντα: Δεν μπορεί να εμβολιαστεί γιατί φαίνεται ότι πέθανε πριν από 18 χρόνια -Κάνει όμως κανονικά φορολογική δήλωση

Ελλαδάρα για πάντα: Δεν μπορεί να εμβολιαστεί γιατί φαίνεται ότι πέθανε πριν από 18 χρόνια -Κάνει όμως κανονικά φορολογική δήλωση
Advertisement

Προσπαθεί τα τελευταία 18 χρόνια να αποδείξει το αυτονόητο: ότι ζει! Ο Γιάννης Διαμαντής, για το κράτος υπάρχει μόνο όταν πρέπει να υποβάλλει φορολογική δήλωση καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται νεκρός.

Η απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή σήμερα όταν εκείνος και η σύζυγος μίλησαν στον Αnt1 περιγράφοντας τον «Γολγοθά» που ανεβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisement

«18 χρόνια πάμε όπου μπορούμε και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον», περιέγραψε η σύζυγός του, εξηγώντας ότι, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας της κάνει φορολογική δήλωση – όλα αυτά τα χρόνια- δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Την ίδια ώρα δεν μπορεί να εμβολιαστεί και επειδή εργάζεται κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Ο δυο τους κάνουν το παν για να εμβολιαστεί.

Έχουν μάλιστα απευθυνθεί και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, από όπου και αναμένουν απάντηση.

Advertisement

«Στείλαμε mail στο γραφείο του πρωθυπουργού για να κάνω το εμβόλιο. Δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά κάνω φορολογική δήλωση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Γ.Διαμαντής, εξηγώντας πως «παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, γιατί με απειλούν ότι αν δεν κάνω το εμβόλιο θα με απολύσουν».

Όπως εξήγησε, το πρόβλημα του έγινε γνωστό όταν πριν από 18 χρόνια όταν πήγε να ψηφίσει και του είπαν πως «δεν μπορεί» και τότε διαπίστωσε ότι ήταν «πεθαμένος».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: