«Μου ευχήθηκαν να χάσω το παιδί που κυοφορώ»: Η Τζούλια Νόβα ξεσπά για τα χυδαία σχόλια εναντίον της

«Μου ευχήθηκαν να χάσω το παιδί που κυοφορώ»: Η Τζούλια Νόβα ξεσπά για τα χυδαία σχόλια εναντίον της
Advertisement

Η Τζούλια Νόβα δέχτηκε έντονη επίθεση και πλήθος αντιδράσεων για την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αφορούσε στα παιδικά της χρόνια στην πρώην Σοβιετική Ένωση, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς» και φορώντας μία μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος.

Μετά τη μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο-ξέσπασμα, με το οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια, σε ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα, της ευχήθηκαν να χάσει το έμβρυο που κυοφορεί.

Advertisement

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

«Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά.

Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι από την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλά όμορφες, κατάφερε να προκαλέσει τέτοια κακιά στον κόσμο και τόσο άσχημη αντίδραση και κάποιοι να μου ευχηθούν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ότι μοιράστηκα με σας και είπα κάτι το οποίο βιώσαμε επί Σοβιετικής ένωσης το οποίο δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφουν στο Ίντερνετ προφανώς δεν φταίω εγώ για αυτό.

Advertisement

Εγώ απλά μοιράστηκα εκείνη την ώρα με εσάς την δίκη μου αλήθεια και δεν νομίζω πως απαραίτητα έπρεπε να γράψω ψέματα για να μην σας προκαλέσω!

Σταματήστε επιτέλους να βγάζετε τέτοια κακιά με το παραμικρό και να προσπαθείτε δικτατορικά να επιβάλετε στον κόσμο να μην εκφράζεται ελεύθερα, εξάλλου αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία; Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει;

Λέτε πως είσαστε Δημοκράτες αλλά μόλις κάποιος εκφράζει την άποψη του η οποία είναι αντίθετη από την δίκη σας ή ανεβάσει φωτογραφία με μια μπλούζα που του θύμισε κάτι από το την παιδική του ηλικία (χωρίς να αναφερθεί με σχόλιο σε αυτήν ) να ξεκινάτε να επιτίθεστε με κακιά στον ίδιο αλλά και να μαλώνετε μετάξι σας!

Advertisement

Δεν το καταλαβαίνετε πως είναι λάθος; Μοιράσετε αγάπη επιτέλους και αφήστε την κακιά! Ξέρω πως είναι πιο δύσκολο αλλά μόνο αυτό μπορεί να μας βάλει σε έναν καλύτερο δρόμο.

Με μίσος δεν πήγε ποτέ τίποτα καλύτερα! Αυτό ήθελα να πω. Καλή σας μέρα!».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: