Το πιο συχνό ψέμα που λέει το κάθε ζώδιο

Το πιο συχνό ψέμα που λέει το κάθε ζώδιο
Advertisement

Κανείς δεν θέλει να του λένε ψέματα και σίγουρα το χτίσιμο της εμπιστοσύνης παίρνει χρόνο. Παρ΄ όλα αυτά όλοι έχουμε πει ψέματα κατά καιρούς. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για κάποιο μικρό ψεματάκι που δεν επηρεάζει κανέναν.

Οταν, όμως, ένα ψέμα είναι μεγάλο, μπορεί να προκαλέσει πόνο και μεγάλη απογοήτευση όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Advertisement

Θα είναι μεγάλο ψέμα αν κάποιος σας πει ότι δεν λέει ποτέ ψέματα. Συνήθως λέμε ψέματα για να αποφύγουμε μια σύγκρουση, να κάνουμε τον άλλο να αισθανθεί καλύτερα, να μην τον πληγώσουμε, για προσωπικό μας συμφέρον και να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση.

Το συνηθέστερο ψέμα των γυναικών είναι το «δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι», που χρησιμοποιούν για να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Οσο για τους άνδρες, η φράση «δεν ήπια πολύ» είναι το δημοφιλέστερο ψέμα που λένε στην σύντροφό τους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιο είναι το πιο συχνό ψέμα που λέει το κάθε ζώδιο:

Advertisement

Κριός

Θα πει ψέματα όταν είναι πολύ κουρασμένος ή υπερφορτωμένος με υποχρεώσεις καθώς δεν του αρέσει να απογοητεύει κάποιον. Επίσης θα πει ψέματα για το κίνητρο ή τους λόγους μιας πράξης του, που δεν είχε σκοπό να κάνει.

Ταύρος

Θα σου πει ότι δεν ζηλεύει, ενώ μέσα του βράζει κυριολεκτικά! Επίσης, μπορεί να σου πει ψέματα για κάτι που τον πειράζει: Θα προσποιηθεί ότι είναι cool, ενώ ουσιαστικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Δίδυμος

Θα σου κάνει κομπλιμέντα για κάτι που μπορεί να μην του αρέσει. Είναι ο τρόπος του να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Θα κάνει τα πάντα και θα σου πει και ψέματα για να νιώσεις καλύτερα. Δεν το κάνει σκόπιμα, απλά του έρχεται πολύ φυσικά.

Advertisement

Καρκίνος

Μπορεί να πει ψέματα ότι δεν εξαρτάται από κανέναν. Ωστόσο, στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Επίσης προσπαθεί να δείχνει ότι είναι θετικός ενώ είναι λυπημένος και πληγωμένος.

Λέων

Είναι μέσα στην αυτοπεποίθηση! Θα σου πει ότι ξέρει πολλά πράγματα, ενώ μπορεί για μερικά να μην έχει καν ιδέα. Θα προσθέσει με πολύ ευκολία δεξιότητες στο βιογραφικό του, ενώ η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Παρθένος

Λέει ψέματα για μικροπράγματα, ιδίως όταν θέλει να μιλήσει στο τηλέφωνο.

Advertisement

Ζυγός

Θα σε φωνάξει με ένα γλυκό παρατσούκλι γιατί έχει ξεχάσει το όνομά σου, παρόλο που του το έχεις πει πολλές φορές. Θα πει ένα ψέμα για να αποφεύγει έναν καυγά ή επειδή δεν θέλει να σε πληγώσει. Θα σου πει ψέματα ότι πέρασε υπέροχα μαζί σου, μόνο και μόνο για να νιώσεις όμορφα.

Σκορπιός

Θα πει ψέματα για να κάνει να φανεί κάτι πολύ ενδιαφέρον ή δραματικό. Επίσης, πιστεύει ότι το να μην λες όλη την αλήθεια, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ψέμα. Το ψέμα είναι μία μορφή εκδίκησης για τον Σκορπιό, που δεν θα διστάσει να πει ακόμα και το πιο σκληρό ψέμα στον άνθρωπο που «έπαιξε» μαζί του ή δεν τον εκτίμησε

Τοξότης

Η φαντασία του είναι μεγάλη όταν θέλει να πει ένα ψέμα. Για να αποφύγει μια κατάσταση, τότε σίγουρα θα βρει μια πολύ καλή δικαιολογία, η οποία δεν είναι αλήθεια. Επίσης, μπορεί να αθετήσει μια υπόσχεση επειδή εκείνη την στιγμή δεν νιώθει καλά με αυτήν. Παρόλο που η πρόθεσή του είναι πάντα καλοπροαίρετη.

Advertisement

Αιγόκερως

Aκόμα κι όταν τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, ο Αιγόκερως θα πει ψέματα ότι δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός. Επίσης, επειδή προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα των άλλων, θα προσποιηθεί ότι είναι πολύ καλός στις συμβουλές.

Υδροχόος

Θα σου πει ψέματα για το πώς αισθάνεται, ιδίως όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά. Θα σου πει ψέματα ότι όλα είναι καλά, ενώ ουσιαστικά δεν είναι. Θα προσποιηθεί ότι δεν είναι πληγωμένος, ενώ μέσα του θα νιώθει χάλια.

Ιχθύς

Θα σου πει ότι του αρέσει πολύ να κάνει παρέα με τους φίλους σου, αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένη. Αποφεύγει να πληγώνει τους άλλους ή να τους κάνει να νιώθουν άσχημα. Αν είναι λυπημένος, θα σου πει ότι όλα είναι εντάξει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: