H Ράνια Τζίμα μιλάει για το μεγάλο τίμημα με το οποίο πλήρωσε το άγχος της, την απώλεια της μητέρας της αλλά και την κόρη της

Advertisement

Η Ράνια Τζίμα, η γυναίκα πίσω από την καθημερινή ενημέρωση στο δελτίο του Mega έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Άρη Καβατζίκη.

Η Ράνια Τζίμα, σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί λόγω άγχους. Ακόμα, αναφέρθηκε και στο #metoo στα media, αλλά και στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την 5χρονη κόρη τους, Ελένη.

Advertisement

«Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια.

«Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες που δεν άκουγα καθόλου ο οποίος μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι».

Ράνια Τζίμα: Περιστατικά απείρου κάλλους το #Metoo στα μέσα ενημέρωσης

Ερωτηθείσα για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που το #metoo άνοιγε στα media, τόνισε: «Θα είχε ναι περιστατικά απείρους κάλλους. Βίωσα την αμφισβήτηση επειδή ήμουν γυναίκα στη δουλειά και έδωσα τις μάχες μου.»

Advertisement

Η σχέση με τον πρωην κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κόρη της και το δεύτερο παιδί

«Η περίοδος που ο Γαβριήλ ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ήταν “υγιεινός περίπατος” για τη σχέση μας, αλλά σε πάει το συναίσθημα σε αυτά τα πράγματα».

«Η Ελένη είναι πέντε ετών και κοιμάται ακόμη μαζί μας, οπότε ξυπνάω και το παιδί είναι πάνω μου. Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης.

Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της», ανέφερε για την κόρη της. Πρόσθεσε πως «Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδί».

Advertisement

«Δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη»

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της που της έχει στοιχίσει πολύ. Είναι ο λόγος που δεν θέλει να επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη. «Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη.

Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη είχε πρόσφατα μια περιπέτει υγείας, δυστυχώς δεν έχω αδέλφια και γι αυτό σκέφτομαι και το δεύτερο παιδάκι».

«Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ», πρόσθεσε.

Advertisement

Οι δύσκολες ειδήσεις, η ελληνική τηλεόραση και ο φόρτος εργασίας

Η παρουσιάστρια ερωτήθη για την είδηση που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί. «Στην υπόθεση Τοπαλούδη ένιωθα πολύ άσχημα, ήταν Γολγοθάς.

Συγκινούμαι πολύ πιο εύκολα και φοβάμαι να δείξω την πιο εύθραυστη πλευρά μου. Ελπίζω μεγαλώνοντας να το αντιμετωπίσω».

«Δεν ήθελα στην ελληνική τηλεόραση εκπομπές που βάζουν σε λάθος βάση τη σχέση και την ισορροπία των δύο φύλων γιατί είναι στο όριο της θεσμικής παρέμβασης.

Advertisement

Δεν έχω δει ποτέ τον εαυτό μου σε δελτίο και συνήθως βλέπω μόνο τα λάθη». Η Ράνια Τζίμα πρωταγωνιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σε καθημερινή βάση.

Κλείνοντας ανέφερε πως: «Όταν έχω φόρτο εργασίας μπορεί στο σπίτι να κάνω μονόλογο και να μη ρωτήσω ποτέ τον Γαβριήλ πως πέρασε τη μέρα του, αλλά εκείνος είναι πολύ στωϊκός».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: