Λιγνάδης ‑ Φιλιππίδης: Η ζωή τους στη φυλακή, η νέα αίτηση αποφυλάκισης και οι επισκέψεις που δέχονται

Advertisement

Φιλιππίδης – Λιγνάδης βρίσκονται στον τρίτο θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης, μαζί με άλλα 18 άτομα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, στο Πρωινό.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος «ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών, δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο».

Advertisement

Και συμπλήρωσε «σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη, μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί, αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

O Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε το αίτημα που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, επισημαίνοντας «είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό».

Advertisement

Φιλιππίδης – Λιγνάδης δεν ετοιμάζουν παράσταση στις φυλακές

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν να προετοιμάζεται θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές από τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Τάσος Τεργιάκης σημείωσε ότι «δεν έχει τεθεί ποτέ το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν συζητήσει ποτέ τέτοιο αντικείμενο.

Μου είπαν ότι είναι αστείο, οι άνθρωποι που είναι εκεί προφυλακισμένοι να συγκεντρωθούν και να παίξουν όλοι σε μια παράσταση. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέλθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης, στοχεύοντας να παραμείνει προφυλακισμένος στο σπίτι με βραχιολάκι παρακολούθησης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: