Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης πήρε το καρότσι καστανά και του ζητά 800 ευρώ για να το επιστρέψει

Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης πήρε το καρότσι καστανά και του ζητά 800 ευρώ για να το επιστρέψει
Advertisement

Η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έκανε επιχείρηση-σκούπα για να μαζέψει παράνομα καρότσια και πάγκους από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην επιχείρηση μάζεψαν και το καρότσι του καστανά που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα.

Το 2015 ο καστανάς Γιώργος Δήμου είχε πάρει κλήση επειδή πωλούσε σε πάγκο χωρίς άδεια και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000.

Μάλιστα, είχε συλληφθεί και είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι τον περικύκλωσαν μια ντουζίνα αστυνομικοί για να τον συλλάβουν κι ο ίδιος είχε λιποθυμήσει.

Advertisement

Ξεσήκωσε μάλιστα και κύμα συμπαράστασης στα social media. Τα προβλήματα αυτού του ανθρώπου φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, καθώς η λαϊκή ρύση που λέει «όπου φτωχός κι η μοίρα του», ταιριάζει γάντι στην νέα περιπέτειά του.

Σήμερα, όπως λέει, το πρόστιμο έχει φτάσει 106.050 και σαν να μην έφτανε αυτό, ξύπνησε το πρωί και όταν βγήκε από το αποθηκάκι που ζει σε μια στοά, είδε ότι έλειπε το καρότσι, μαζί με τα καλαμπόκια που είχε για πούλημα.

Για να το πάρει πίσω θα πρέπει να καταβάλλει στο Δήμο 800 ευρώ, τα οποία δεν διαθέτει. «Δεν έχω να φάω, πού να βρω τα λεφτά;» λέει ο πλανόδιος πωλητής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: