«Ευχάριστες ή δυσάρεστες αυτές ήταν οι ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα…» – Θυμάστε τον Θοδωρή Δρακάκη; – Δείτε πώς είναι σήμερα

«Ευχάριστες ή δυσάρεστες αυτές ήταν οι ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα…» – Θυμάστε τον Θοδωρή Δρακάκη; – Δείτε πώς είναι σήμερα
Advertisement

Έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία, με τα ουκ ολίγα χρόνια στο δελτίο του Star. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Θοδωρή Δρακάκη, ο οποίος έχει μείνει γνωστός -μεταξύ άλλων- και για τον τρόπο με τον οποίο ολοκλήρωνε τα δελτία ειδήσεων που παρουσίαζε.

Ποιος θα ξεχάσει τη φράση «Ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτές ήταν οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο μέχρι αυτή την ώρα…» και μετά το χαρακτηριστικό… κοίταγμα στο πολύχρωμο -συνήθως πορτοκαλί- ρολόι του;

Advertisement

Σήμερα ο παρουσιαστής έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση, αφού μετά από 21 χρόνια έφυγε από το κανάλι και αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Μάλιστα, έφυγε και από την Αθήνα, αφού πλέον ζει μόνιμα στη Τήνο.

Μια ζωή πολύ διαφορετική από εκείνη που είχε συνηθίσει, μια ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους λαμπερούς προβολείς των στούντιο, έχοντας πρόσφατα μάλιστα γίνει παππούς.

Advertisement

«Εδώ μπορώ να ηρεμήσω, εδώ έχω αληθινούς φίλους που αγαπάω και με αγαπούν. Είναι καιρός να αφιερώσω λίγο χρόνο στη γυναίκα μου» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε πώς είναι σήμερα

Το σκληρό χτύπημα του καρκίνου και τα σκληρά φοιτητικά χρόνια

Ο ίδιος είχε προκαλέσει αίσθηση, αποκαλύπτοντας οτι πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας και έδωσε μάχη με τον καρκίνο.

«Κύριε Δρακάκη, έχετε επιθετικό καρκίνο κι αν δεν εισαχθείτε άμεσα στο νοσοκομείο κινδυνεύει η ζωή σας… Έφυγα, πήρα ένα μπουκάλι ουίσκι, ένα πακέτο τσιγάρα – που δεν κάπνιζα τότε – πήγα στην Πάρνηθα με το αυτοκίνητό μου και ήπια» δήλωσε ο Θοδωρής Δρακάκης.

Ο Θοδωρής Δρακάκης μίλησε προ ετών στο περιοδικό People και αποκάλυψε ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Advertisement

«Στις 2 Ιανουαρίου 2006 για ακόμη μία φορά, είχα πρόβλημα με την υγεία μου. Για ένα χρόνο, όποτε πήγαινα τουαλέτα, έβγαζα αίμα, αλλά δεν έλεγα τίποτα για να μην αναστατώσω την οικογένειά μου.

Όμως, δεν γινόταν άλλο. Πονούσα πάρα πολύ για να συνεχίσω να αποσιωπώ κι έτσι το είπα στη γυναίκα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο. Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού κι αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπε: Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή», δηλώνει.

Και συνεχίζει: «ΟΚ, του είπα. Θα το σκεφτω και κάποια στιγμή θα ξανάρθουμε. Δεν καταλάβατε κύριε Δρακάκη, έχετε καρκίνο κι αν δεν εισαχθείτε άμεσα στο νοσοκομείο κινδυνεύει η ζωή σας, μου απάντησε.

Advertisement

Έφυγα, πήρα ένα μπουκάλι ουίσκι, ένα πακέτο τσιγάρα – που δεν κάπνιζα τότε – πήγα στην Πάρνηθα με το αυτοκίνητό μου και ήπια. Ήθελα να ηρεμήσω και να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Μαλέλη και του είπα: Φίλε μου Σταμάτη, έχω αυτό κι αυτό και δεν ξέρω αν θα σε ξαναδώ ποτέ. Μετά γύρισα σπίτι, μιλήσαμε όλοι μαζί κι έκανα την εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έκανα κάποιες κυστεοσκοπήσεις και υπερήχους για να ελέγχεται η εσωτερική κατάσταση της κύστης».

Ο Θοδωρής Δρακάκης κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και, όπως λέει, αυτό οφείλεται στον γιατρό του. Ήταν υπό συχνή ιατρική παρακολούθηση: «Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά χάρη στον γιατρό μου, Πλάτωνα Κεχαγιά. Εκείνη την περίοδο ήμασταν όλοι μες στο άγχος, θέλαμε όλα να είναι εντάξει και να μην αντιμετωπίσω ξανά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: