Η Δήμητρα Κατσαφάδου μας συστήνει για πρώτη φορά τον άντρα – φύλακα άγγελό της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μας συστήνει για πρώτη φορά τον άντρα – φύλακα άγγελό της
Advertisement

Την Δήμητρα Κατσαφάδου την γνωρίσαμε μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση για την προώθηση των προϊόντων ομορφιάς της εταιρείας της.

Η μελαχρινή επιχειρηματίας με τον χαρακτήρα της, την ευγένειά της και την φιλανθρωπική της δράση έχει καταφέρει να συγκινήσει όλο τον κόσμο.

Advertisement

Η επιχειρηματίας χθες αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Ιnstagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία συστήνοντάς μας για πρώτη φορά τον άντρα που στέκεται δίπλα της από την πρώτη στιγμή και που είναι όπως λέει ο ήρωάς της που την προστατεύει πάντα.

«Για να σε φτάσω πλέον σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών μου!!! Έγινες 2 μέτρα!!! Ποτέ δεν βγήκες μπροστά στις κάμερες, ποτέ δεν έδειξες τη δύναμή σου ολοφάνερα, παρά μόνο βουβά και αθόρυβα…Ήσουν ο πρώτος που πήγαινες με το μηχανάκι τις πρώτες μου κρέμες από την κατσαρόλα!!! Ήσουν ο πρώτος που με πίστεψε γιατί μου έχεις παθολογική αδυναμία…

Ήσουν εκείνος που κουβάλαγες τις κρέμες από το εργαστήριο με τις κουρτίνες, στο πρώτο μου κατάστημα του Πειραιά!!!

Advertisement

Είσαι και θα είσαι ο πρώτος στην οικογένειά μας αλλά και στην καρδούλα μου!!! Είσαι και θα είσαι ο ήρωάς μου που με προστατεύει πάντα!!! Αν και ο μικρότερος κατά σειρά ηλικιακά, είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρίσει ΠΟΤΕ! Με τέτοια πρότυπα ποιος να συγκριθεί μαζί σου αδερφέ μου??», έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: