Έγκλημα στη Ρόδο: Επεισοδιακός γάμος, ξυλοδαρμοί, απαγωγές και όπλα – Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου

Advertisement

Χωρισμένος με ένα παιδί ήταν ο 40χρονος που δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο παρελθόν, ενώ πριν μερικά χρόνια, είχε χάσει την όραση του για μία διετία, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί.

Advertisement

Η άτυχη 32χρονη εκπαιδευτικός είχε 9 μήνες δεσμό με τον 40χρονο, ενώ συγκατοικούσαν από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και πριν 10-15 μέρες, οπότε του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο 40χρονος έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε συντρόφους του και στο παρελθόν, αφού μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του, η οποία επί τέσσερις μήνες υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Το βεβαρυμένο παρελθόν που είχε ο 40χρονος πριν τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο 40χρονος είχε προκαλέσει προβλήματα και σε πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προσφύγει, όντας σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Advertisement

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Είχε παντρευτεί με τον 40χρονο με πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει.

Advertisement

Υποστηρίζει ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: