Οι 4 άντρες του ζωδιακού που έχουν μάτια μόνο για σένα

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που έχουν μάτια μόνο για σένα
Advertisement

Ό,τι κι αν παίζει γύρω τους, εκείνοι είναι αφοσιωμένοι μόνο εκεί που έχουν δώσει την καρδιά τους! (φαντάσου να πετύχεις έναν με συνδυασμό πλανητών σε αυτά τα ζώδια! Θα ήταν το τέλειο!)

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο Ταύρος ρίξει άγκυρα, δεν τον κουνάς με τίποτα. Παίρνει απόφαση κι άντε να την αλλάξει (πάρτο όπως θέλεις αυτό!). Ξέρει τι θέλει και ακόμα κι αν κινηθεί αργά, θα κινηθεί αποφασιστικά!

Advertisement

Κορίτσια, μην τον φοβάστε καθόλου! Θα κάτσει στην σχέση, θα την υποστηρίξει, θα κάνει και τις υποχωρήσεις εκεί που πρέπει και θα τη θρέψει με πολλή πολλή αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά και θα τον βάζαμε στη λίστα, διότι ο καθαρόαιμος (να το τονίσουμε αυτό) Καρκίνος, είναι ο απόλυτος σύντροφος (κατά τη γνώμη μας).

Δίνει την καρδιά του και όλο του το «είναι» σε αυτή που θα αποφασίσει ότι θα είναι το άλλο του μισό. Διότι ο Καρκίνος έτσι λειτουργεί. Ψάχνει να βρει το άλλο του μισό.

Advertisement

Δεν δίνει την καρδούλα του όπου να’ναι. Να ξέρεις ότι αν σε έχει επιλέξει, αυτό σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστή.

ΛΕΩΝ

Ο Βασιλιάς είναι φλερτάκιας και παίκτης και δεν το κρύβει. ΑΛΛΑ όταν συναντήσει τη γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά, ξεχνάει όλα τα άλλα και συγκεντρώνεται σε εκείνη.

Ναι, στην αρχή μπορεί να μην ξέρεις αν θα είναι σωστός ή όχι, αλλά πίστεψέ μας είναι σπαθί όταν πάρει την απόφασή του. ΟΜΩΣ χρειάζεται και τη σωστή γυναίκα δίπλα του.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι είναι ψείρας και περίεργος σε όλα όσα αφορούν τον έρωτα. Καλά κάνει. Διαλέγει με προσοχή και μετά τέρμα όλοι και όλες.

Ένας σύντροφος θα μπορεί να υπάρξει για εκείνον, ένα ταίρι με το οποίο και να ταιριάζει και να βιώνει τον εαυτό του με ηρεμία, επομένως δεν το σκέφτεται και δεν το αναλύει παραπάνω.

Δίνεται και δίνει με πολλή χαρά και τρομερή αυταπάρνηση. Είναι μάλαμα λέμε!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: