Γυναίκα στη Μεταμόρφωση πήγε για εμβολιασμό και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο χέρι επειδή το μετάνιωσε!

Γυναίκα στη Μεταμόρφωση πήγε για εμβολιασμό και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο χέρι επειδή το μετάνιωσε!
Advertisement

Ενα νέο ευτράπελο κατά τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορονοΐού, συνέβη το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «newsit.gr», μία 61χρονη γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός, πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου (με προγραμματισμένο ραντεβού), αλλά τη στιγμή του «τρυπήματος» ζήτησε από τη νοσηλεύτρια να το ακυρώσει και να της χορηγήσει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, που είχε φέρει μαζί από το σπίτι της!

Advertisement

Οπως ήταν φυσικό, η νοσηλεύτρια αρνήθηκε να λάβει μέρος στην παράνομη πράξη που της ζητήθηκε, εξηγώντας πως υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί.

Τότε, η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο χέρι και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της.

Ακολούθησαν σκηνές άπειρου κάλους με τη νοσηλεύτρια και την εφημερεύουσα γιατρό να τρέχουν πίσω από την -όπως αποδείχτηκε αναποφάσιστη για το αν θα κάνει εμβόλιο – πολίτη.

Advertisement

Μάλιστα, η γιατρός κατάφερε με μία κυριολεκτική βουτιά μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, να αρπάξει τη σύριγγα από τη γυναίκα, ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός πάτησε γκάζι και το όχημα εξαφανίστηκε!

Η γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ το προσωπικό του εμβολιαστικού Κέντρου ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία διεξάγοντας έρευνα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: