Ανθή Βούλγαρη: 4 χρόνια μετά το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι – Τα κλάματα στον αέρα μαζί με τη Μενεγάκη [βίντεο]

Ανθή Βούλγαρη: 4 χρόνια μετά το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι – Τα κλάματα στον αέρα μαζί με τη Μενεγάκη [βίντεο]
Advertisement

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ανθή Βούλγαρη η οποία πρώτη φορά γνώριζε την διάσημη παρουσιάστρια.

Η δημοσιογράφος της Κοινωνίας Ώρα Mega μετά από ένα βίντεο, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα! Η Ελένη Μενεγάκη που την είδε να κλαίει είπε: «Φέρτε χαρτομάντηλα! Κι εμένα με συγκίνησες που συγκινήθηκες.»!

Advertisement

Και η Ανθή Βούλγαρη τόνισε: «Είναι τα δεύτερα γενέθλιά μου σήμερα, το είχα ξεχάσει τελείως. Σαν σήμερα, πριν από τέσσερα χρόνια. Ένα χαρτομάντηλο βρε παιδιά…»!

Η δημοσιογράφος πριν τέσσερα χρόνια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο στο κεφάλι και ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της και για εκείνη η σημερινή μέρα είναι σαν να είναι τα δεύτερα γενέθλιά της!

Η Ανθή Βούλγαρη είχε ξεχάσει ότι η σημερινή μέρα είναι σημαντική για εκείνη και βλέποντας το βίντεο, λύγισε και μαζί της και η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε!

Advertisement

Και υπογράμμισε: «Έχουμε τόση δύναμη μέσα μας που δεν φαντάζεσαι, Ελένη… όταν συνέβη αυτό δεν το πίστευα, έλεγα έχω υπερκόπωση… και αφού έπαθα το πρώτο σοκ και έκλαψα και απελπίστηκα και φοβήθηκα για λίγο και μετά έδωσα τη μάχη μου, το ξεπέρασα…»!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: