Πώς ο Νίκολας Κέιτζ κατάφερε να χαλάσει 150 εκατομμύρια δολάρια περιουσία και να βρεθεί στο μηδέν

Πώς ο Νίκολας Κέιτζ κατάφερε να χαλάσει 150 εκατομμύρια δολάρια περιουσία και να βρεθεί στο μηδέν
Advertisement

Κάποτε ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Hollywood με μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, που έφεραν αρκετά εκατομμύρια στους λογαριασμούς του.

Όμως το ακριβό γούστο του 56χρονου σήμερα Νίκολας Κέιτζ και μερικά εξεζητημένα αποκτήματα, σε συνδυασμό με κακή οικονομική διαχείριση… «εξαφάνισαν» την περιουσία του που έφτανε τα 150 εκατ. δολάρια.

Advertisement

Μάλιστα, η διαχείριση των οικονομικών του ήταν τόσο κακή, που σε ηλικία μόλις 40 ετών είχε καταφέρει να ξοδέψει ολόκληρη την περιουσία του, να χρωστάει περί τα 6,3 εκατ. δολάρια σε φόρους ακινήτων και να κηρύξει πτώχευση χάνοντας σχεδόν όλα του τα υπάρχοντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα σε εστιατόριο του Λας Βέγκας με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Ο 57χρονος ηθοποιός μέθυσε, ενεπλάκη σε καυγά με το προσωπικό του καταστήματος και διώχθηκε από το μέρος κακήν κακώς.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Lawry’s Prime Rib, όμως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες ύστερα από δημοσίευμα της αμερικανικής Sun.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ έμοιαζε με μεθυσμένο άστεγο.

Πηγές του εστιατορίου αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας, προτού αρχίσει να γίνεται εριστικός.

Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας φαίνεται να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του.

Advertisement

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης του από το εστιατόριο, ο Κέϊτζ, σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «Sun» διαπληκτίστηκε με το προσωπικό, αρνούμενος να αποχωρήσει από τον χώρο.

Δείτε το βίντεο

Πώς κατάφερε να «εξαφανίσει» ολόκληρη την περιούσια του;

Γιατί μέσα σε μόλις επτά χρόνια, ο «λιγότερο εκφραστικός» (όπως τον κρίνουν εδώ και καιρό πάρα πολλοί, θεατές και κριτικοί) ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να ξοδέψει περί τα 150 εκατομμύρια – σύμφωνα με την Daily Mail – δολάρια μόνο και μόνο για να κάνει το κέφι του.

Σήμερα, πέρα από τις όποιες οικονομικές απώλειες υπέστη, εξακολουθεί να χρωστάει στην εφορία ακόμα 6,3 εκατ. δολάρια από τα 14 εκατομμύρια που αρχικά όφειλε να καταβάλει.

Advertisement

Επανερχόμενοι στα ακίνητα, υπάρχουν δύο ακόμα ξεχωριστά που αξίζουν ιδιαίτερη αναφορά. Κάποτε απέκτησε το πιο γνωστό στοιχειωμένο σπίτι. Αυτό της Madame LaLaurie στη Νέα Ορλεάνη.

Εκεί συνήθιζε να βασανίζει, να ακρωτηριάζει και να σκοτώνει δεκάδες ανθρώπους που κρατούσε αιχμαλώτους και από τότε είναι πηγή διαφόρων αστικών μύθων της Αμερικής.

15 σπίτια, στις ΗΠΑ, Μπαχάμες και Χαβάη, συλλογή από ακριβά αυτοκίνητα, έργα τέχνης, είναι μόνο μερικές από τις σπατάλες του, αλλά ως εδώ δεν μπορείς να τον πεις και παράλογο.

Advertisement

Το να ξοδεύεις όμως 250.000 δολάρια, για ένα απολιθωμένο κρανίο από τη Μογγολία, ή 150.000 για να αποκτήσεις ένα σπάνιο χταπόδι, όπως και περίπου 1.000.000 δολάρια για το προσωπικό του ζωολογικό κήπο, είναι λίγο τραβηγμένο.

Ο Νίκολας Κέιτζ έχει μια τεράστια συλλογή από κόκαλα δεινοσαύρων, την οποία έχει ακριβοπληρώσει για να την αποκτήσει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: