Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης: Η μυστηριώδης εξαφάνιση του αδερφού του, το οικογενειακό δράμα και ο Σασμός

Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης: Η μυστηριώδης εξαφάνιση του αδερφού του, το οικογενειακό δράμα και ο Σασμός
Advertisement

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης είναι ηθοποιός και αυτή τη σεζόν, τον γνωρίσαμε μέσα από τον «Σασμό», όπου υποδύεται τον Βασίλη Σταματάκη, σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη.

Για τη συμμετοχή του στον «Σασμό» ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης μιλώντας στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη, είχε δηλώσει:

Advertisement

«Μένω στην Κρήτη. Εκεί είναι η οικογένειά μου, η Μαρία μου, τα κοπέλια μου. Ο καρδιακός μου φίλος, Δημήτρης Λάλος με κάλεσε να έρθω, να παίξω τον πατέρα του στο σίριαλ.

Με τον Δημήτρη είμαστε χρόνια φίλοι. Πάνω από 25 χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο και στο σινεμά όταν ήμασταν νέοι. Σε κάποιο διάστημα από τώρα θα δούμε πάλι τον Βασίλη Σταματάκη και θα ξετυλιχτεί η ιστορία του Σασμού, με τη λογική γιατί έκανε το φονικό στο οποίο είχε λόγο.

Ο Βασίλης ο Σταματάκης και η βεντέτα είναι το παρελθόν, το παλιό, το κακό, το σκοτάδι. Η ουσία είναι το σήμερα, η ουσία είναι η εξέλιξη. Η ουσία είναι ο σασμός».

Advertisement

Tο μυστήριο με την εξαφάνιση του αδερφού του

Πίσω από τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη υπάρχει μια ανατριχιαστική ιστορία καθώς το 2003 εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο αδερφός του από την Κρήτη με την οικογένεια του να τον αναζητά μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Ο 27χρονος Αλέξης, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, οδηγούσε τη μηχανή του το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου του 2003 όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες αργότερα, η μηχανή βρέθηκε κλειδωμένη και προσεκτικά παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Στοιχείο που κίνησε υποψίες στην υπόθεση ήταν πως η μηχανή βρέθηκε πεντακάθαρη, παρόλο που εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή.

Advertisement
Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης

Αργότερα, σε διαφορετικό χώρο βρέθηκε το σακβουαγιάζ του, όμως, παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δεν βρέθηκε πουθενά ο άτυχος Αλέξης.

«Όταν ακούμε ειδήσεις όπως ο εντοπισμός του σκελετού του τουρίστα Στήβεν Κουκ ή ενός άλλου σκελετού στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι, ξυπνάνε μνήμες, γιατί είναι μια ανοιχτή πληγή η εξαφάνιση του Αλέξη στην οικογένεια μας.

Ξυπνά όμως και η ελπίδα. Αν χτυπήσει τώρα ένα τηλέφωνο και μάθω κάτι τόσο δυσάρεστο για τον άνθρωπο μας, θα πω και ευχαριστώ, γιατί θα μάθω την αλήθεια» τόνισε με έμφαση ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

Advertisement

«Είμαι μισός όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου λείπει ο αδελφός μου. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Ο πατέρας μας γέρασε πια, είναι άρρωστος αλλά ακόμα περιμένει για ένα σημάδι του…

Η μητέρα μας  μαράζωνε, ώσπου πέθανε από τον καημό της χωρίς να πάρει μια απάντηση για την τύχη του» είχε εξομολογηθεί στη συνέχεια.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έδωσε το όνομα του αδερφού του στη μοναχοκόρη του, Αλεξία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: