Απόστολος Γκλέτσος για κύκλωμα κοκαΐνης: «Δε θα μπορούσα να έχω σχέση με ναρκωτικά, λόγω προβλήματος υγείας»

Advertisement

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος για την εμπλοκή του ονόματός του στην δικογραφία του κυκλώματος κοκαΐνης.

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση ενώ μάλιστα δηλώνει πως «μόνο ένας τρελός με την δική μου κατάσταση υγείας θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης».

Advertisement

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω με την καρδιά μου. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε γιατί θεωρεί ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση. «Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρών δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος.

Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους. Περιμένω να δω τι θα γίνει, αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Βεβαίως, θα βάλω συνήγορο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη. Προς το παρόν όχι» πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: