Ιδού οι… «Κινέζοι»: Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα

Ιδού οι… «Κινέζοι»: Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα
Advertisement

Τα ζώδια που σου περιγράφουμε παρακάτω είτε γιατί θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις είτε γιατί κοιτάνε τη δουλειά τους ή δεν τους νοιάζει τι γίνεται γύρω τους σε μια διένεξη ή έντονη διαφωνία, κάνουν τους Κινέζους.

Μόνιμα δεν ξέρουν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, κάτι που δημιουργεί δυσαρέσκεια ή εκνευρισμό στους άλλους. Ποια είναι αυτά;

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να τα έχει καλά με όλους και γι’ αυτό φροντίζει να κρατά ίσες αποστάσεις. Μην του διαταράξεις την ηρεμία του, την ισορροπία του και το αρμονικό περιβάλλον του.

Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην τσακωθεί. Και δεν κάνει τον Κινέζο μόνο σε έναν τομέα της ζωής του, για παράδειγμα στην δουλειά του. Το κάνει γενικά.

«Ειρήνη υμίν» είναι το σύνθημά του και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Κάνει με μεγάλη ευκολία ότι δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε και πάει παρακάτω.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Στα βήματα του Ζυγού βαδίζει ο Ιχθύς. Με την διαφορά ότι ο Ιχθύς θα κάνει ότι δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, όταν θέλει να ξεγλιστρήσει, σε περίπτωση που πας να τον στριμώξεις.

Είναι αυτός που θα στο παίξει ιστορία και θα σου πει «συγγνώμη, τώρα που το λες, το συνειδητοποίησα» ή θα σου πει ότι εκείνη την ώρα που γινόταν της μουρλής αυτός ασχολιόταν με κάτι άλλο, οπότε δεν μπορεί ούτε να σε επιβεβαιώσει, ούτε να σε διαψεύσει.

Μια δικαιολογία για να μην αναμειχθεί να την περιμένεις στάνταρ.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μοιάζει με τον Ζυγό πάρα πολύ στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ζώδια του αέρα και τα δυο άλλωστε. Μόνο που ο Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται για την ισορροπία και την ηρεμία και να μην τσακωθεί με τους γύρω του.

Κάνει τον Κινέζο, προκειμένου  να γίνει η δουλειά του και το τι πρόβλημα έχεις εσύ ποσώς τον ενδιαφέρει. Στην τελική, δικό σου είναι, όχι δικό του, οπότε βρες έναν τρόπο και λύσ’ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι «κρύο αίμα». Είναι ο άνθρωπος που θες να έχεις στη δουλειά σου γιατί έχει υπομονή και επιμονή.

Advertisement

Δεν αντιδρά σε όσα συμβαίνουν γύρω του και κάνει ότι δεν ακούει ή δεν βλέπει, μέχρι να καταλάβει προς τα πού πάει το πράγμα. Περιμένει και δεν βιάζεται.

Ο χρόνος είναι πάντα με το μέρος του. Όλα αυτά, μέχρι να «μπει το νερό στο αυλάκι». Γιατί όταν μπει… μόνο «χαρταετό δεν πετάει».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: