Προβλήματα, ξανά, σε Instagram-Facebook: Αργεί η ανανέωση, δεν «φορτώνει» αναρτήσεις

Advertisement

Προβλήματα αντιμετωπίζει ξανά το Instagram, με χρήστες σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν ότι δεν ανανεώνεται η ροή, αλλά ούτε μπορούν να δουν stories και αναρτήσεις ακολούθων τους.

Υπάρχουν αναφορές για προβλήματα και στο Facebook και το Messenger.

Advertisement

Τα νέα προβλήματα στο Instagram παρουσιάζονται λίγα 24ωρα μετά το μεγάλο black out των social media της Facebook, όταν όλες οι πλατφόρμες του τεχνολογικού κολοσσού, Instagram, What’s App και Messenger, «έπεσαν» για ώρες, με χρήστες σε όλο τον κόσμο να μην μπορούν να συνδεθούν.

Οι τεχνικοί της Facebook δημοσίευσαν μια επιστολή στην οποία περιγράφουν το είδος του προβλήματος που στοίχισε δισεκατομμύρια στον ιδρυτή της εταιρείας, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, αλλά και σοβαρές δυσλειτουργίες σε εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις.

«Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε με το κρασάρισμα σε όλες μας τις πλατφόρμες» ανέφεραν οι τεχνικοί της Facebook, που σημείωσαν πως το τεχνικό πρόβλημα επηρέασε και τις εσωτερικές λειτουργίες της επιχείρησης.

Advertisement

«Οι τεχνικοί μας διαπίστωσαν πως αλλαγές διαμόρφωσης στη ραχοκοκαλιά των ρούτερ που ρυθμίζουν την κίνηση δικτύου μεταξύ των κέντρων δεδομένων μας προκάλεσε προβλήματα που διέκοψαν την επικοινωνία.

Η διακοπή αυτή στην κίνηση δικτύου είχε ένα εφέ ντόμινο στον τρόπο που τα κέντρα δεδομένων επικοινωνούν, παγώνοντας έτσι τις υπηρεσίες μας», έγραφε η ανακοίνωση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: