HoYeon Jung: Η Κορεάτισσα πρωταγωνίστρια στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» είναι ένα πανέμορφο μοντέλο [εικόνες]

HoYeon Jung: Η Κορεάτισσα πρωταγωνίστρια στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» είναι ένα πανέμορφο μοντέλο [εικόνες]
Advertisement

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καθώς έγινε η σειρά που έχουν δει πάνω από 100 εκατομμύρια θεατές στο Netflix.

Η κορεάτικη δραματική σειρά έχει κάνει τους πάντες να κολλήσουν καθώς είναι πραγματικά εθιστική.

Advertisement

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές έγιναν πολύ δημοφιλείς σε παγκόσμιο επίπεδο -κάποιοι ξεχωρίζουν και φαίνεται ότι αναμένεται να ακολουθήσουν μια λαμπρή, διεθνή καριέρα.

Μια από αυτούς και η HoYeon Jung, aka η πανέμορφη Βορειοκορεάτισσα Sae-byeok με το υπνωτικό βλέμμα.

Η 27χρονη από τη Σεούλ δεν είναι άγνωστη στη χώρα της. Είναι πασίγνωστο μοντέλο που έχει εμφανιστεί σε πολλές Εβδομάδες Μόδας, περπατώντας για κορυφαίους οίκους, όπως Chanel, Bottega Veneta και Louis Vuitton, ενώ είχε πάρει μέρος και στο Korea’s Next Top Model.

Advertisement

Έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στη χώρα της όπως Vogue, Elle και Harper’s Bazaar, έγινε η νέα global ambassador του Louis Vuitton ενώ έχει τους περισσότερους followers από κάθε άλλον ηθοποιό στην Κορέα (21,2 εκατ. followers!).

Advertisement

Ήταν για χρόνια φλογερή κοκκινομάλλα, όμως τώρα, είναι μελαχρινή και έχει κοντά σπαστά μαλλιά, για τις ανάγκες του ρόλου της.

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Korea ενώ έδωσε συνέντευξη στον Τζίμι Φάλον μέσω βιντεοκλήσης.

Με το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα προς την παγκόσμια αγορά στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και φαίνεται πώς η νεαρή star έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: