Οι «χαμαιλέοντες»: Τα 5 ζώδια που συνηθίζουν πολύ γρήγορα μια καινούργια κατάσταση

Advertisement

Τα ζώδια που σου αναφέρουμε παρακάτω δεν θα τους πάρει πολύ καιρό να συνηθίζουν μια νέα κατάσταση στο περιβάλλον, τη σχέση ή τη δουλειά τους.

Αντίθετα, πολύ γρήγορα θα βρουν τα πατήματά τους, ίσως γιατί τους αρέσει να αλλάζουν οι συνθήκες και να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα.

Advertisement

Ας πάμε να δούμε ποια είναι τα 5 ζώδια που υιοθετούν κάθε αλλαγή και προσαρμόζονται πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει απλώς να γνωρίσει τον κόσμο, θέλει και να τον αλλάξει. Δώσε του ένα λάπτοπ, ίντερνετ και ένα κινητό και μπορεί να δουλέψει από κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη.

Και μάλιστα θα είναι και ευτυχισμένος, καθώς όλες οι αλλαγές, οι εκπλήξεις, το νέο, το διαφορετικό και το ξεχωριστό τον αναζωογονούν.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι οι πλέον ευπροσάρμοστοι, καθώς εύκολα γίνονται ένα με το περιβάλλον στο οποίο κινούνται, υιοθετούν γρήγορα συνήθειες και συμπεριφορές και δε νιώθουν καθόλου άσχημα σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στη ζωή τους.

Μπορούν να επιβιώσουν σε οποιαδήποτε συνθήκη, τόπο ή δουλειά, μάλιστα είναι ενδεικτικό του ότι αν πχ βρεθούν σε μια ξένη χώρα θα αφομοιωθούν άμεσα και θα μιλούν με καλύτερη προφορά και ύφος τη συγκεκριμένη γλώσσα, σε σημείο που να ξεχνούν τη… μητρική τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Ο Τοξότης γεννήθηκε για να ταξιδεύει, για να γνωρίζει νέους πολιτισμούς, κουλτούρες, ήθη, έθιμα, παραδόσεις και φυσικά διαφορετικούς ανθρώπους.

Advertisement

Είναι πάντα έτοιμος και με μια βαλίτσα στο χέρι για τον επόμενο προορισμό του και δεν φοβάται πού θα τον οδηγήσει ο δρόμος του. Αντιθέτως, το να αλλάζει παραστάσεις και τόπους είναι κάτι που τον ανανεώνει.

ΚΡΙΟΣ

Τον Κριό μπορείς εύκολα να τον φανταστείς πίσω από ένα τιμόνι, να οδηγεί το τροχόσπιτό του (ή και την μηχανή του, μιας και έχει αδυναμία στα δίτροχα) και να ταξιδεύει.

Να αλλάζει χώρες σαν τα πουκάμισα, να γνωρίζει νέο κόσμο, πολιτισμούς και ενδιαφέροντα άτομα. Για εκείνον όλο αυτό είναι μέρος της περιπέτειας που τόσο πολύ έχει ανάγκη στην ζωή του για να νιώθει καλά και ευτυχισμένος.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να τα καταφέρει παντού, να προσαρμοστεί και να μεγαλουργήσει, αυτό είναι ο Δίδυμος.

Θα κάνει αμέσως γνωριμίες, θα μάθει την γλώσσα, θα ξεκινήσει να εξερευνά την όποια πόλη ή χώρα και δεν θα έχει κανέναν απολύτως πρόβλημα στην νέα του αυτή ζωή. Θα βρει τον τρόπο να επιβιώσει όπου και αν χρειαστεί να πάει και παράλληλα να περάσει καλά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: