Το έγκλημα που συγκλόνισε την Νικολούλη: «Ανατριχιάζω, βρέθηκα πάνω από τον τάφο του»

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Νικολούλη: «Ανατριχιάζω, βρέθηκα πάνω από τον τάφο του»
Advertisement

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα για την φετινή σεζόν με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή (22/10) από την συχνότητα του Mega.

Παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Advertisement

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα εγκλήματα που την συγκλόνισαν, τα οποία όπως είπε ήταν πολλά.

Ανάμεσα τους εκείνο της Κικής Κούσογλου από την Βέροια, της «Μαύρης Χήρας» αλλά και του Γραικού. Αναφέρθηκε βέβαια και σε εγκλήματα που δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα πτώματα.

Για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και την τελευταία έκτακτη εκπομπή της ανέφερε: «Υπήρχε λόγος επειδή συνέλαβαν τον πιλότο. Βρήκαν τα στοιχεία που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Εκεί μίλησαν τα εργαστήρια και όχι τόσο ας το πούμε το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Και νωρίς γιατί μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση.

Advertisement

Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό… Είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Ενώ προσπαθούσα να τον δω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στην σοφίτα και να τον δω εκεί. Να μου μιλήσει εκεί στον χώρο που υποτίθεται πως είχαν μπει οι ληστές και σκότωσαν την γυναίκα του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι. Μιλάγαμε στα μηνύματα αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, σόρυ, ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις Αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές, να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης.

Τον πήγαινα σιγά σιγά. Πάγωνα και την εικόνα του, έβλεπα την έκφρασή του. Εκεί είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Μιλούσε για την γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η συζυγός μου ή το όνομά της. Τίποτα ποτέ. Και στα μηνύματα και στις επαφές που είχαμε δεν μου έλεγε ποτέ η Καρολάιν ή η γυναίκα μου.

Advertisement

Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα κι εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο. Εκεί έπεσε και η μάσκα, έστω και μέσα από τα μηνύματα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει.

Αν κάτι δεν είναι με τα δικά του νερά και στον δικό του δρόμο, εκεί αντιδρά. Είδα έντονα πράγματα, πολύ έντονα. Γιατί τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Οι δολοφονίες που την συγκλόνισαν

«Είναι πολλές οι ιστορίες που δεν ξέρεις ποια να επιλέξεις, είναι πολλές που τα πτώματα των γυναικών δεν έχουν βρεθεί. Είναι του Άλεξ, είναι της Κούσογλου αυτής της όμορφης κοπέλας. Είναι η μαύρη χήρα, είναι η πάλι επίσης μαύρη, μαυρόασπρη.

Advertisement

Είναι τόσες ιστορίες, που να μείνεις, αλλά και αυτή του Γραικού η πρόσφατη, επίσης του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του και ανακαλύψαμε το αίμα το πλυμμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Και ενώ το αυτοκίνητο είχε δοθεί από τις Αρχές στην οικογένεια.

Αλλά στο Γραικό, αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι φαινόταν πως κάτι έγινε μετά τα σφαγεία δεν έψαξαν τόσο πολύ…», ανέφερε μεταξύ άλλων για τα εγκλήματα που την συγκλόνισαν.

«Πηγαίναμε κόντρα στην θεωρία που τον ήθελε να έχει φύγει στα Σκόπια. Θέλαμε να ψάξουμε να δούμε τι έχει γίνει. Για μένα ο Γραικός ήταν νεκρός από την αρχή. Δεν με πίστευε κανείς πέρα από την ομάδα μου που το έψαχνε. Πήγα στη Θεσσαλονίκη τότε, πήγα σε τρεις χώρους. Έλεγα πού μπορεί να είναι.

Advertisement

Πήγα στα σφαγεία αιφνιδιαστικά, με βοήθησαν. Πήγα κι εκεί που έκαιγαν τα κρέατα τα σφαγμένα να δω πότε λειτουργούσε αυτό. Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Βρέθηκα με τη γυναίκα του, μίλησα, κάναμε τον περίπατό μας, την είδα από κοντά και κουβεντιάσαμε διαφορετικά. Και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή.

Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο κι εκεί είχα γίνει η σκιά του, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που ήρθε και τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά από δική μου επιμονή, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα να κάνουμε τη διαδρομή, δεν ήθελε, την κάναμε», είπε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε:

«Ξέρεις ποιο είναι το πιο σοκαριστικό;… Μετά τη βόλτα του είπα ότι θέλω να πάω στη μονάδα σου. Μου λέει αποκλείεται. Του λέω θέλω να πάμε. Μου λέει την κάμερα ξέχασέ την, ήταν κάθετος. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω και τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε εκεί στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει κάτι, ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Βέβαια, ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο», συμπλήρωσε.

Advertisement

«Ανατρίχιασα, βρέθηκα πάνω από τον τάφο»

«Μου λέει πού πας; Λέω πάω πίσω εκεί. Μου λέει δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες θα λερωθείς. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Κι εκεί σταμάτησα. Το λέω και ανατριχιάζω.

Γύρισα και τον είδα που με κοίταζε κάπως περίεργα και μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Και πήγα. Μου λέει ό,τι είδες είδες, πάμε. Εκεί ένιωσα ότι κάτι υπάρχει εκεί. Πήρα τότε και τις Αρχές και τους είπα για μένα ο Γραικός είναι κάπου εκεί γύρω», τόνισε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: